Algebehandling Århus

Algebehandling Århus

Har du efterhånden ufrivilligt udviklet et godt kendskab til alger, eftersom du har været plaget af disse små mikroorganismer i din tagbelægning? Hvis det er til nogen trøst, så er du ikke den eneste. Langt de flest danske husstande kæmper jævnligt med at bekæmpe alger, der er både dyrt og skadeligt for din tagkonstruktion.

Heldigvis er der hjælp at hente! Med en god tagrens og efterfølgende algebehandling i Århus og omegn kan du komme dit algeproblem til livs, så du både får renset ud nu og gennemfører en mere langtidssikret behandling, der kan forebygge og helgardere dig mod fremtidens algeproblemer.

Hos Dansk Tagbyg tilbyder vi nu professionel algebehandling af dit tag, så du kan få bugt med din algeplage. Vores team består af dygtige og erfarne medarbejdere, der qua deres solide, håndværksmæssige baggrund ved lige præcis, hvordan koden skal knækkes. Vi har flere algebehandlinger i bagagen og tilfredse kunder - skal du være den næste?

Alger er en tilbagevendende plage

Alger er desværre kommet for at blive, og de har siden tidernes morgen været en irriterende plage for landets mange husejere. Uanset om du har prøvet det før eller netop er blevet ramt af alger for første gang, kan det virke både tidskrævende og uoverskueligt at skulle imødekomme denne udfordring.

Men det kan være en god idé at gribe tidligt ind, hvis du ønsker at bibeholde et flot og sundt tag. Algerne kan nemlig gøre stor skade på dit tag, hvis du ikke løbende holder gevæksten i skak. Her er et overblik over de følgevirkninger, som algerne kan have på dit tag:

 • Manglende overfladebehandling - algerne æder med stor glæde tagets overfladebehandling op, hvilket betyder, at dine tagsten over tid vil miste deres beskyttende lag. Det kan danne grobund for svækkede tagsten og over en længere periode gøre dem mere modtagelige for alskens slid, der bl.a. skyldes fugt og frost.
 • Frostskader - som en følgevirkning af at algerne æder tagets beskyttelseslag op, vil der hurtigt opstå frostskader i form af flækkede og forskubbede tagsten.
 • Fugt og råd - algerne er med til at bibeholde et højt fugtniveau i taget, hvilket danner de helt perfekte levevilkår for mos. Mos er endnu en plage for den almene husstand, og det kan være med til at holde på regnvandet i taget, så der kan dannes fugt og råd - ikke blot på tagets ydre men i værste tilfælde også i tagets indre konstruktioner, hvilket kan blive en rigtig dyr regning på sigt.

Der er derfor mange fordele ved at vedligeholde dit tag, så det kan opretholde sin gode, sunde form i mange år fremover.

En algebehandling århus er en investering i fremtiden

For selvom det på stående fod kan virke som en dyr og uoverskuelig investering, er det faktisk den bedste handel, du kan gøre - både for dig og dit tag. Det kan nemlig hurtigt vise sig at blive dyrt, hvis du udsætter din algebehandling over en årrække og dermed lader algerne slide på dit tag.

Der er derfor mange fordele i at foretage en investering allerede i dag:

 • Grundig og effektiv tagrens - få et flot og skinnende slutresultat, når vi giver dit tag en ordentlig vask, der kan få brugt med alt skidt og smuds, så dit tag fremstår så godt som nyt. Det vil uden tvivl klæde dit hus, så det fremstår flot og velbehandlet udadtil.
 • Forebyggende behandling - en algebehandling giver dit tag en tiltrængt saltvandsindsprøjtning, så det kan blive modstandsdygtigt overfor alger fremadrettet. På den måde kan du på bedst mulig vis forlænge resultat af vores tagrens og dække dit tag ind på sigt.
 • Spar penge på længere sigt - en forebyggende behandling er en dråbe i havet i forhold til den udgift, du vil stå med, hvis du lader dit tag stå til med alger og skidt i en længere periode. Et råddent og ødelagt tag er ikke optimalt hverken for økonomien eller sundheden, og det er derfor den mest fornuftige investering, du kan foretage.
 • Stigning i boligværdien - et flot og sundt tag vil helt naturligt får din ejendomsværdi til at stige, hvilket er fordelagtigt, hvis du i fremtiden ønsker at få en god pris for din bolig.

Hvornår er det bedste tidspunkt for en algebehandling?

For at få det mest optimale resultat ud af din algebehandling er der en række faktorer, der skal passe sammen, hvis du for alvor skal få bugt med algerne:

 • Tørvejr - det er vigtigt, at algebehandlingen foretages på en dag med udsigt til mindst 6 timers tørvejr, så algebehandlingen kan nå at få en dybdegående virkning i dit tag.
 • Temperatur over 10 grader - for at algebehandlingen skal virke på optimalt vis, anbefales det, at temperaturen overstiger de 10 plusgrader. Derfor strækker sæsonen for algebehandlinger sig typisk over en længere periode imellem forår, sommer og det tidlige efterår. I langt de flest tilfælde anbefales det dog, at du får foretaget en algebehandling allerede om foråret, så du kan få renset dit tag efter vinterens fugtige vejr og samtidig ruste taget til en ny sæson.

En tommelfingerregel lyder, at du skal give dit tag en algebehandling mindst én gang årligt, så du er sikret den allerbedste forebyggelse mod algerne året rundt.

Det kan betale sig at udlicitere opgaven

Selvom det kan være fristende at klare algebehandlingen på egen hånd, så anbefaler vi på det kraftigste, at du får professionel hjælp udefra, så du kan imødekomme udfordringerne på forsvarlig vis og effektivt modarbejde din algevækst med skrappe midler.

 • Effektive midler og udstyr - som et professionelt tagfirma har vi de bedste midler stillet til rådighed, så vi effektivt kan fjerne alle dine alger og bekæmpe deres virke på sigt. Samtidig gør vores udstyr arbejdet mere effektivt og hurtigere, så du kan høste goderne af et flot og sundt tag uden at skulle røre en finger.
 • Erfaring og ekspertise - vi deler gerne ud af vores ekspertise, så du kan få gode råd med på vejen. Med den rette vejledning er du garanteret, at dit tag får den helt rette behandling, da vi kender til alle de forskellige tagsten- og konstruktioner og samtidig kan finde et algemiddel, der både skåner dit tag men samtidig får bugt med algerne. Du kan derfor være helt sikker på, at dit tag er i gode hænder hos os.
 • Spar tid og penge - gør dit arbejde rigtigt allerede første gang og spar dig selv for besværet og de ekstra udfordringer, der ellers vil følge med. Det er dyrt at fejle - især inden for håndværkerfaget - og derfor kan det blive dyrt for dig, hvis du begår fejl, der måske skader dit tag mere end det gør gavn. Med vores hjælp er du derimod garanteret en professionel algebehandling, der er tilrettelagt lige netop dit unikke tag, så du får den allerbedste behandling fra start af. Derfor kan du spare dig selv for fremtidens frustrationer og dermed bruge din ekstra tid på det, du har allermest lyst til - velvidende om, at du snart kan høste frugterne af et flot og algebehandlet tag.

Udover de åbenlyse fordele ved at hyre professionel hjælp udefra, er der faktisk også en række lovmæssige ting, der skal overholdes, når du foretager en algebehandling:

 • Forsvarlig behandling af spildevand - af miljømæssige årsager er det direkte ulovligt at skylle spildevandet ud i naturen eller ned i kloakken, da det forårsager forurening af både natur og grundvand. Derfor er det altafgørende, at spildevandet bliver samlet op og indleveret på en genbrugsstation. Til det har vi som professionelt firma et gennemgående kendskab til proceduren og de lovmæssige foranstaltninger, og vi er derfor udrustet med det rette udstyr, så vi nemt og sikkert kan overholde loven. Du kan derfor bibeholde din gode samvittighed over for miljøet og foretage din algebehandling på en forsvarlig vis, der påvirker dine omgivelser mindst muligt.

Lad os få en god snak om dine muligheder

Er du blevet nysgerrig på at høre mere? I så fald skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os, så vi kan få en uforpligtende snak om dine muligheder for en algebehandling hos os. Her vil du kunne høre mere om vores specifikke behandling samt få et prisoverslag på, hvad det helt præcist vil koste for et tag som dit.

Uanset om du skal have algebehandlet et stort eller lille tag, står vi nemlig altid klar til at give en hjælpende hånd. Med vores ekspertise og mange års erfaring inden for det tagmæssige håndværk er vi dit bedste bud, når du skal fremtidssikre dit tag - hvad enten det er i sommerhuset eller i din helsårsbolig. En algebehandling kan forlænge dit tags levetid og give dig en endnu større glæde af din ejendom, som du vil få kunne nyde i mange år fremover.

Vi glæder os til at høre fra dig, så vi i fællesskab kan få bugt med dit algeramte tag og fremtidssikre det, så din hverdag som husejer bliver nemmere! Vi lever af glade kunder og håber inderligt, at du bliver den næste, der kan gå gavn af vores algebehandling.

Kontakt os via formularen

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, eller har du spørgsmål til, hvad vi kan hjælpe dig med? Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontaktformular med billede

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble