Algebehandling Brande

Algebehandling Brande

Er du træt af den tilbagevendende plage i form af alger, der ikke vil slippe dit tag? For at undgå og på bedst mulig vis forebygge algefremkomsten på dit tag anbefales det, at du investerer i en årlig algebehandling, så du kan få bugt med de små væsner.

En algebehandling kan både skaffe dig af med algerne lige nu og her, så du kan nyde et flot og rengjort tag. Samtidig er der mange penge at spare ved at investere i en god vedligeholdelse, der kan holde dit tag i god form i mange år fremover.

Hos Dansk Tagbyg kender vi alt til udfordringen med alger, som rammer langt de fleste danske husstande. Det kolde, fugtige klima skaber de perfekte rammer for algevækst, der kan beskæmme og skade dit tag. Vi tilbyder derfor en grundig og professionel algebehandling, så du igen kan nyde et flot, velplejet og sundt tag.

Sådan skader algerne dit tag

Selvom algerne er mikroskopiske små og nærmest umulige at få øje på, så kan du faktisk nemt spotte de få men sikre tegn på, at taget er ramt af algevækst:

  • Hyppig mosdannelse - algerne er med til at opretholde et fugtigt miljø på tagets overflade, og de danner derfor gode rammer for øget mosdannelse. Hvis du derfor allerede oplever, at du har meget mos på taget, kan det være et sikkert tegn på, at du også har alger. Mosset er med til yderligere at holde på fugten og regnvandet, så der med tiden vil opstå fugtskader.
  • Misfarvede, grimme pletter - når dit tag rammes af alger, vil disse danne en række misfarvede pletter, som ikke er til at tage fejl af. Disse kan være i farverne sort, hvid eller grøn.
  • Fugt- og frostskader - en af de største ulemper ved algerne er, at de nedbryder den overfladebehandling, der er skabt med formålet om at sikre dit tag mod skader. Når algerne angriber dit tag, vil der derfor hyppigere ske skader i form af flækkede eller forskubbede tagsten, som du skal være opmærksom på.

De mange skader kan med tiden komme til at koste dig dyrt, og derfor er der store fordele i at investere i en god, årlig vedligeholdelse af dit tag.

De bedste forudsætninger for en vellykket algebehandling brande

Der er en række ting, der skal være på plads, for at du kan få det størst mulige udbytte af din algebehandling:

  • Tørvejr - algebehandlingen skal have lov at virke i mindst 6 timer uden at blive skyllet væk, og derfor er det vigtigt, at der er udsigt til tørvejr på den dag, behandlingen skal foretages. På den måde får algemidlet lov til at trænge ind og have en stærkere, forebyggende effekt.
  • Lunt vejr - det anbefales, at temperaturen skal være over 10 grader, og derfor strækker sæsonen for algebehandlinger sig bredt udover både forår, sommer og det tidlige efterår. Langt de fleste får dog foretaget deres algebehandling i det tidlige forår, så taget kan blive renset efter vinterens vejr og samtidig blive styrket til en helt ny sæson.
  • Årlig gentagelse - for at få størst udbytte af en varig, forebyggende behandling, kræver det en årlig gentagelse.

Alle slags tage kan tåle at få en algebehandling, og du behøver derfor ikke at bekymre dig for, om dit specifikke tag er egnet til det.

Kontakt os for at høre nærmere

Hvis du er interesseret i at høre nærmere omkring vores service og blive klogere på de muligheder, du har, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan indgå en god dialog. I fællesskab kan vi drøfte, hvordan vi bedst muligt løser dine udfordringer og sikrer den bedst mulige behandling og vedligeholdelse af dit tag.

Vi har mange års erfaring inden for tagbranchen og har derfor opbygget en unik ekspertviden, som vi gerne deler ud af for vores kunder. Vi har gjort det dygtige, solide håndværk til vores levevej og gør en dyd ud af at levere et tilfredsstillende og professionelt resultat hver gang - til stor glæde for vores mange kunder. Derfor vil vi glæde os til at give dit tag en velfortjent makeover, så du kan blive en glad og lettet husejer med færre bekymringer i fremtiden.

Kontakt os via formularen

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, eller har du spørgsmål til, hvad vi kan hjælpe dig med? Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontaktformular med billede

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble