Algebehandling Galten

Algebehandling Galten

Er dit tag ved at være godt medtaget efter flere års slid ude i det danske, omskiftelige vejr? Det er der ikke noget at sige til! Faktisk kæmper langt de fleste husstande årligt med den rette vedligeholdelse af taget, der kan være en udfordring bl.a. pga. algerne.

Med en professionel algebehandling i Galten og omegn er du derimod sikret at komme algerne til livs med en grundig og effektiv behandling. Her får du både en øjeblikkelig effekt efterfulgt af en mere forebyggende en af slagsen, så dit tag bliver mere modstandsdygtigt over tid.

Hos Dansk Tagbyg er vi dygtige til det, vi laver. Vi tilbyder algebehandlinger i det meste af Jylland, og vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig. Med vores hjælp får dit tag den rette behandling, så du kan læne dig tilbage og nyde et tilfredsstillende slutresultat.

Et algeramt tag er et medtaget tag

Når dit tag først er blevet ramt af alger, vil det helt naturligt få en dominoeffekt på resten af taget, så det samlede resultat bliver et nedslidt tag. Her er de hyppigste tegn på, at dit tag kan være ramt af alger:

  • Mosdannelse - mos er en tydelig indikator for, at der er et fugtigt miljø oppe på dit tag. Faktisk er mosset med til yderligere at opretholde det og skabe gunstige forhold for udviklingen af alger. Derfor er det noget, du skal være ekstra opmærksom på - og gerne fjerne det løbende fx med en kost.
  • Misfarvninger - de tydelige misfarvninger, som algerne skaber, er ikke til at undgå at få øje på. Ofte vil du finde dem i farverne hvid, gul og grøn, og det er et tydeligt tegn på, at der ubudne gæster på dit tag.
  • Flækkede og forskubbede tagsten - dette er et endegyldigt tegn på frostskader, som ofte forekommer i kølvandet på et algeramt tag. Algerne er nemlig med til at nedbryde tagets overfladebehandling, som ellers netop er lavet til formålet om at beskytte det mod frostskader henover vinteren.

Algebehandling galten er en god investering for fremtiden

Selvom det kan virke som en dyr udgift lige nu og her, så gør du faktisk både dit tag og dig selv en stor tjeneste ved at investere i en professionel algebehandling. Der er nemlig mange penge at spare på den lange bane:

  • Din boligværdi forøges - et tag er en stor del af husets samlede konstruktion, og du gør derfor klogt i at passe godt på det, så det er i god stand fremover, hvis du pludselig får lyst til at sælge. For en køber kan det nemlig være helt afgørende, at taget er i god stand. Derfor er det også med til at forøge boligens samlede værdi.
  • Effektiv forebyggelse - med en god forebyggende effekt der bedst sikres med en årlig algebehandling, er dit tag altid i topform og klar til årstidernes mange udfordringer. Med en god forebyggelse er du med til at forlænge tagets samlede levetid, så der går længere imellem de dyre reparationer og måske endda udskiftninger - og det er noget, du vil kunne mærke på pengepungen.
  • Understøtter husets ydre - intet pynter så fint på et hus som et flot, sundt og skinnede tag. Taget er prikken over i’et, der gør, at din husfacade kan komme til at stråle igen. Faktisk vil du blive overrasket over, hvor meget et velholdt tag kan gøre for dit hjems ydre. Derfor er der endnu en god grund til at tage sig godt af det.

Hvordan kan vi bedst hjælpe dig?

Har du fået mod på at høre mere? Vi står altid klar til at besvare alle dine spørgsmål, så du kan få et bedre overblik over, hvad vi helt konkret kan tilbyde dig. I takt med at vi får et bedre kendskab til din unikke situation, kan vi skræddersy et tilbud til dig, som du vil kunne se dig selv i.

Hos Dansk Tagbyg har vi dygtige medarbejdere ved hånden, og du kan derfor være helt sikker på, at dit tag er i gode hænder. Med vores ekspertise og gode håndværk har vi hjulpet mange glade kunder i hele Jylland, og vi er altid friske på en udfordring mere. Tøv derfor ikke med at ringe allerede i dag.

Kontakt os via formularen

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, eller har du spørgsmål til, hvad vi kan hjælpe dig med? Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontaktformular med billede

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble