Algebehandling Karup

Algebehandling Karup

Er dit tag også hårdt ramt af alger? Selvom alger kan være så godt som usynlige for det blotte øje, kan de faktisk forårsage stor skade på dit tag, hvis ikke du får handlet i tide. Derfor kan det være en god idé at give dit tag en årlig algebehandling, så du kan bekæmpe og forebygge algerne mest effektivt.

Med en algebehandling Karup får du både bugt med algerne nu og her men får også dækket dig godt ind i fremtiden, så problemet ikke vokser dig over hovedet. Alger trives i fugtige, kolde miljøer, og det danske klima danner derfor den perfekte ramme for de små organismer.

Hos Dansk Tagbyg kan vi tilbyde dig en grundig og effektiv algebehandling leveret af vores bedste fagfolk, der har mange års erfaring inden for tagbranchen. Med professionel hjælp kan du være helt sikker på at få et tilfredsstillende resultat, som vil skræmme algerne langt væk.

Sådan forvolder algerne skade på dit tag

Måske har du allerede fået øje på de misfarvede pletter, som er en typisk indikator for, at taget er ramt af alger? Algerne i sig selv er ganske ufarlige mikroorganismer, men hvis du lader det stå til over længere tid, vil du opdage, at de langsomt nedbryder dit tag - bogstaveligt talt:

  • Nedbryder overfladebehandlingen - når algerne først for alvor får slået rødder i taget, vil tagets overfladebehandling blive nedbrudt, og tagstenene bliver derfor yderst sårbare og modtagelige for skader - heriblandt både fugt- og frostskader, hvor revnede og forskubbede tagsten kan være resultatet på sidstnævnte årsag.
  • Forøger mosdannelsen - algerne er med til at holde liv i et fugtigt miljø på taget, og derfor danner de det perfekte vilkår for mosdannelse. Mos holder på fugten fra regnvandet og kan igennem tiden forvolde fugtskader i dit tag.

Hvis både alger og mos får godt fat i dit tag, vil der naturligt forekomme fugt, råd og andre skader, der kan ledes tilbage til netop disse årsager. Den bedste investering er derfor at holde et vågent øje med dit tag, så du kan opspore algerne og holde dem i skak med en god algebehandling. På den måde kan du minimere skadens omfang og spare dig selv for dyre omkostninger.

Mange fordele ved en professionel algebehandling i Karup og omegn

Selvom det kan lyde dyrt og tidskrævende at skulle igennem en algebehandling, så kan det faktisk gøres ganske nemt og hurtigt. Med professionel hjælp fra vores dygtige medarbejdere kan du effektivt få bugt med din værste fjende. Der er faktisk mange fordele ved at udlicitere opgaven til professionelle hænder:

  • Effektive midler og redskaber - vi har de rigtige midler og redskaber lige ved hånden, så vi på effektiv vis kan få bugt med algerne. Vores hjælpemidler letter arbejdet og gør, at vi hurtigt arbejder os igennem problemet.
  • Gode råd og vejledning - vi kan give dig unik vejledning om fremtidig vedligeholdelse af dit tag og hvilke ting, du skal være opmærksom på i den nærmeste fremtid.
  • Undgå fejl og mangler - vi er dygtige til det, vi laver, og derfor er vi din bedste garanti for et succesfuldt og fejlfrit resultat.
  • Overholdelse af miljølovgivning - der er fra statens side udviklet skærpede krav til behandling af spildevand i forbindelse med algebehandlinger, som vi naturligvis overholder. Du kan derfor få foretaget en algebehandling med ro i maven og vished om, at vi opsamler og indleverer spildevandet og dermed skåner miljøet og grundvandet.

Få bugt med algerne hurtigst muligt

Har du fået mod på at investere i en grundig algebehandling, så du kan komme algerne til livs hurtigst muligt? I så fald skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak om dine udfordringer, så vi i fællesskab kan finde frem til den mest optimale løsning. Når vi får dannet os et bedre indtryk af dit specifikke tag og problemets omfang, vil vi kunne give dig et prisoverslag.

Hos Dansk Tagbyg er du garanteret det bedste hold, så du trygt kan give opgaven videre velvidende om, at dit tag er i gode hænder. Vi har mange flotte tage og glade kunder i bagagen, og vi glæder os til, at du bliver den næste.

Kontakt os via formularen

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, eller har du spørgsmål til, hvad vi kan hjælpe dig med? Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontaktformular med billede

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble