Algebehandling Vejle

Algebehandling Vejle

Er dit tag også hårdt ramt af alger, der laver grimme, beskæmmende pletter, der kan ses på lang afstand? Hvis det er til nogen trøst, så er du ikke den eneste. Hvert år rammes tusindvis af danske husstande af kraftig algevækst, der på sigt kan skabe varige skader på dit tag.

Heldigvis er der gode råd at hente. Med en god og effektiv algebehandling Vejle kan du nemlig bekæmpe algerne både her og nu og samtidig sikre en god og forebyggende indsats. På den måde kan du holde algerne i skak og om nødvendigt gentage behandlingen på årsbasis for at opnå det mest optimale resultat.

Hos Dansk Tagbyg har vi mange års erfaring inden for tagbranchen og kender alt til udfordringen med alger, som i vores kolde, fugtige klima er ganske udbredt. Vi tilbyder dig en grundig og professionel service, så du kan bekæmpe algerne og på ny få glæde af et sundt og velplejet tag.

Alger kan forvolde dit tag dyre skader

Selvom de er små og nærmest helt usynlige for det blotte øje, så kan de faktisk være til stor skade for dit tag - især hvis du lader det stå til over en længere periode:

  • Nedbryder overfladebehandling - alger er kendt for at slå rødder i taget, hvilket starter en naturlig proces op, hvor tagets overfladebehandling nedbrydes. Når den gør det, er dine tagsten ekstra udsatte for udefrakommende faktorer som fx fugt og frost, og du vil derfor med tiden opleve skader i form af knækkede og forskubbede tagsten.
  • Hyppig mosvækst - algerne holder på fugten i taget, og der dannes derfor grobund for øget mosdannelse, der kan holde på regnvandet og dermed forårsage endnu flere fugtskader i taget. Der bliver derfor hurtigt dannet en ond cirkel, der kan være svær at bryde uden en grundig indsats.

En algebehandling kan både fjerne og behandle dit tag for alger lige nu og her, så du hurtigt kan nyde et flot og algefrit tag. Samtidig giver en algebehandling dig de bedste kort på hånden, når du skal imødekomme fremtidens bølge af alger - for de er desværre kommet for at blive.

Disse forudsætninger giver det bedste resultat

For at opnå det mest optimale resultat i kølvandet på din algebehandling, er der en række forhold, der skal være på plads, før at algebehandlingen kan få lov at virke:

  • Temperatur over 10 grader - for at algemidlet kan virke bedst muligt, kræver det en temperatur på over 10 grader, så du undgår frost. Derfor kan sæsonen for algebehandlinger strække sig henover både forår, sommer og vinter, selvom de oftest bliver foretaget i løbet af det tidlige forår - så kan du nemlig få renset taget efter vintersæsonen og gøre det modstandsdygtigt mod den nye sæsons udfordringer.
  • Tørvejr - algemidlet skal have lov at virke i mindst 6 timer, og derfor kræver det en tørvejrsdag, hvor der ikke er udsigt til regn.
  • Årlig gentagende behandling - for at sikre en god og forebyggende effekt anbefales det, at du gentager behandlingen én gang årligt - så er du altid godt dækket ind i kampen mod algerne.

Det er vigtigt at nævne, at alle slags tage uanset overflade og materiale kan tåle at få en algebehandling. Du kan derfor med sikkerhed også få gjort noget ved dit specifikke, algeramte tag selvom det fx ikke er lavet af klassiske teglsten.

Kontakt os for at høre mere om algebehandling i Vejle

Hvis vi har fanget din interesse, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder for at få en algebehandling Vejle hos os. Vi kan i fællesskab drøfte dine muligheder og fastsætte en pris baseret på opgavens omfang og tagets overfladeareal. På den måde vil du få et bedre overblik over projektet.

Hos Dansk Tagbyg har vi de dygtigste medarbejdere og gladeste kunder, og du kan derfor trygt overlade dit tag til os. Vi har mange års erfaring inden for tagbranchen og har gjort en god, solid service til vores levevej - med mange glade og tilfredse kunder til følge. Derfor glæder vi os til at tage imod dig og give dig en hjælpende hånd med på vejen, så du igen kan blive en alge- og bekymringsfri husejer.

Kontakt os via formularen

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, eller har du spørgsmål til, hvad vi kan hjælpe dig med? Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontaktformular med billede

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble