Fliserens Brande

Fliserens Brande

Har du længe gået og drømt dig tilbage til dine flisers storhedstid, da de var rene, sunde og fulde af vigør? Mange fliser bliver med årene nedslidte og sygdomsramte, og det skyldes i høj grad slitage grundet det kolde og fugtige danske klima.

Heldigvis er der hjælp at hente. Uanset hvor medtagede dine fliser måtte være, så kan en professionel fliserens i Brande og omegn give dem et helt nyt liv igen. Med en fliserens vil du ikke blot få renset fliserne her og nu men også gøre dem mere modstandsdygtige til fremtiden.

Hos Dansk Tagbyg tilbyder vi fliserens til både private- og erhvervskunder. Vi er dygtige til det, vi laver, og vi kan bryste os af at have mange succesfulde fliserensninger bag os. Med det rette udstyr og effektive midler kan vi få bugt med de grimme fliser på ingen tid.

Derfor er det en god idé med en fliserens Brande

Selvom det kan virke dyrt og uoverskueligt at skulle investere i en professionel fliserens, så er der faktisk mange fordele ved at give dine fliser en grundig makeover:

  • Slip af med sygdomme - mange fliser rammes med tiden af sygdomme. Blandt de mest udbredte er hvid lav (også kaldt for flisepest), der danner hvide pletter på fliserne. Dog er sort lav også en kendt variant, der har små, sorte pletter i flisernes tekstur. Begge sygdomme kan være svære at få bugt med på egen hånd, mens en fliserens kan være et effektivt middel til dette.
  • Slip af med mos og alger - det fugtige og skyggefulde miljø der er at finde på mange fliser danner de perfekte betingelser for dannelsen af mos og alger, som smudser dine fliser til og desuden kan bibeholde fugten og danne en glat overflade.
  • Spar tid og energi - spar på knofedtet og brug din energi på dét, der betyder mest for dig. Når du får hjælp udefra til at komme til bunds med dine fliser, vil du spare dig selv for både tid og frustrationer og blot høste frugterne fra det færdige resultat.

Vi klarer opgaver både for private- og erhvervskunder

Hos Dansk Tagbyg er vi en virksomhed med plads til alle. Derfor har vi et tykt kundekartotek af både private- og erhvervskunder, der er tilfredse med vores arbejde. Der er nemlig mange fordele i begge sektorer, når det kommer til fliserens Brande:

  • Private - få flotte fliser til terrassen, så du igen kan holde sommerfester med god samvittighed eller forkæl dig selv med en fliserens til indkørslen, så dit hus får flotte og præsentable udendørsarealer. Dette vil få dit hjem til at se ekstra vedligeholdt og sundt ud.
  • Erhverv - hvis du ejer en erhvervsejendom, kan det være en rentabel investering at smide penge efter en fliserens, der kan få din indkørsel eller baggård til at skinne på ny. Dette vil nemlig sende et stærkt signal til dine kunder, investorer eller samarbejdspartnere og ikke mindst give et godt førstehåndsindtryk udadtil. Måske er det lige prikken over i'et, der gør, at du får en god handel hjem.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du har mod på at høre mere, så skal du altid være velkommen til at kontakte os. I fællesskab vil vi kunne indgå i en god dialog og gøre dig klogere på dine muligheder, så vi kan udarbejde et godt tilbud til dig.

Med Dansk Tagbyg i spidsen for din fliserens Brande kan du være helt rolig og sikker på, at der bliver taget godt hånd om dine fliser. Vi har de dygtigste medarbejdere og de gladeste kunder, og vi håber derfor på, at du bliver den næste.

Kontakt os via formularen

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, eller har du spørgsmål til, hvad vi kan hjælpe dig med? Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontaktformular med billede

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble