Fliserens Galten

Fliserens Galten

Drømmer du om en flot, dansk sommer med høj sol og lækre sodavandsis, som du kan nyde på din terrasse, der er belagt med flotte, vedligeholdte fliser? Du behøver ikke blot at drømme længere. Med en fliserens kan dine drømme hurtigt blive til virkelighed.

En fliserens Galten giver dig nemlig de bedste forudsætninger for at komme dine sygdomsramte og nedslidte fliser til livs, så du på ny kan have glæde af fornemmelsen af at have helt rene, flotte fliser til at pryde både terrassen og din indkørsel.

Hos Dansk Tagbyg foretager vi fliserens rundt omkring i det meste af Jylland for både private- og erhvervskunder, og vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig med at realisere dine drømme om flotte udendørsarealer, der kan løfte udseendet af din ejendom.

Slip effektivt af med de typiske plager

Det danske vejr kan være en sand udfordring for dine fliser, der i løbet af sæsonen udsættes for både kulde, fugt og tørke - det er noget, der sætter sit præg på fliserne. Heldigvis kan en fliserens nemt skaffe dig af med de mest udbredte plager:

  • Mos og algevækst - mos og alger trives i fugtige, skyggefulde områder, og derfor vil du ofte finde dem på dine fliser, hvor de bidrager til at opretholde det fugtige miljø. Det kan derfor nemt blive en ond cirkel, der kan være svær at komme ud af.
  • Hvid lav - hvid lav kaldes i daglig tale også for flisepest og er den mest udbredte sygdom blandt fliser herhjemme i Danmark. De store, hvide pletter er tydelige at få øje på og ikke til at tage fejl af, da de dækker store områder af dine flisers overflade til.
  • Sort lav - den sorte lav er lidt sværere at få øje på, da den består af små, sorte pletter. For det blotte øje kan det hurtigt se ud som om, at fliserne har udviklet misfarvninger med tiden, men faktisk kan det altså bl.a. skyldes denne sygdom. Den er sværere at slippe af med end den hvide lav, men en god fliserens skal nok kunne klare det.

Selvom både sygdomme og plantevækst er uundgåelige for dine fliser, så kan du med en professionel fliserens i Galten og omegn sørge for en god vedligeholdelse, så du er godt dækket ind i fremtiden.

Fliserens Galten for både private- og erhvervskunder

Som tidligere nævnt foretager vores dygtige medarbejdere fliserensning hos både private- og erhvervskunder, der begge kan høste store fordele af en effektiv behandling af fliserne:

  • Private - vi hjælper dig med at få bugt med fliserne, hvad enten det er i din helårsbolig, sommerhus eller i kolonihavehuset. Få flotte udendørsarealer med fliser, der pryder din terrasse, indkørsel eller andre rekreative områder i haven.
  • Erhverv - rene og sunde fliser sender et klart signal til omverdenen om, at din virksomhed både er professionel og kompromisløs. Flotte udendørsarealer understøtter din ejendoms helhed, som i sidste ende kan gøre et godt indtryk på både kunder, samarbejdspartnere og potentielle investorer.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder

Er du blevet nysgerrig på at høre mere? Du skal altid være mere end velkommen til at kontakte os, så du kan blive klogere på, hvad vi helt konkret kan tilbyde dig. I fællesskab kan vi drøfte dine muligheder og finde frem til en løsning, der passer dig bedst.

Hos Dansk Tagbyg er vi fuldkommen kompromisløse, når det kommer til kvalitet og godt håndværk. Derfor kan du være helt sikker på, at vi tager hånd om dine fliser på en professionel måde, så du snart igen kan nyde synet af flotte, sunde fliser, som du kan have glæde af i mange år fremover.

Kontakt os via formularen

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, eller har du spørgsmål til, hvad vi kan hjælpe dig med? Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontaktformular med billede

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble