Fliserens Hammel

Fliserens Hammel

Bliver du trist af synet af dine nedslidte, sygdomsramte fliser, og ønsker du at få gjort noget ved det hurtigst muligt? Desværre er det i det danske klima helt uundgåeligt, at dine fliser vil blive nedslidt over tid. Heldigvis findes der en god løsning på dit problem.

Med en professionel fliserens Hammel er det nemlig slut med at udskyde fliserensen. Når du henter hjælp udefra, er du nemlig helt sikker på, at det hele bliver gjort til UG, så du igen kan nyde synet af flotte, vedligeholde fliser.

Hos Dansk Tagbyg tilbyder vi en professionel fliserens til både private- og erhvervskunder i det meste af Jylland, og vi kommer helt sikkert også til en by tæt på dig. Vi har erfaringen og hjertet med i vores arbejde og er årligt med til at vedligeholde mange fliser hos de danske husstande.

Sygdomme og plantevækst er uundgåelige over tid

Langt de fleste danske husstande kæmper hvert år med de typiske plager som fx mos og algevækst, der ødelægger udendørsarealerne, hvis ikke de bliver taget hånd om løbende:

  • Mos og algevækst - mos og alger har det med at flytte ind på områder, der er præget af skygge og fugt. Derfor er de også at finde på langt de fleste fliser rundt omkring. Begge er de med til at holde yderligere på fugten, som blot danner en ond evighedscirkel af mos og alger.
  • Hvid lav - hvid lav kaldes også for flisepest og er en meget udbredt sygdom blandt fliser. Den er nem at få øje på grundet de store, hvide plamager, som den danner henover flisernes overflade.
  • Sort lav - sort lav kan være svær at se for det blotte øje, men den danner små, sorte pletter i fliserne, som danner misfarvninger og opretholder et mørkt og nedslidt udseende. Den er sværere at bekæmpe, da den rækker dybere ind i fliserne end fx hvid lav, der er i overfladen.

Både plantevækst og sygdomme kan effektivt behandles med en grundig fliserens, der kan forvandle dine fliser tilbage til at se ud som om, de er helt nye.

En fliserens Hammel giver dig mange gode fordele

Selvom det kan virke som en dyr løsning lige nu og her, så er der faktisk mange - også økonomiske - fordele i at investere i en professionel fliserens:

  • Forlængelse af flisernes levetid - med en jævnlig fliserens er du med til at sikre dine fliser en god vedligeholdelse, så du dermed forlænger deres levetid. På den måde kan du have glæde af dine fliser i længere tid og spare den dyre udgift væk, når du skal lægge helt nye fliser.
  • Brug din tid fornuftigt - det er altid mere effektivt at udlicitere arbejdet til dem, der har forstand på det. På den måde kan du læne dig tilbage og høste frugterne af det færdige arbejde, som bliver foretaget på professionel vis af vores dygtige medarbejdere.
  • Effektive midler og redskaber - som et erhvervsdrevet firma har vi kun de bedste midler og redskaber stillet til rådighed, så vi får mulighed for at give dine fliser en effektiv og dybdegående fliserens på kort tid.

Få gode råd og hør mere

Hvis vi har fanget din interesse, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os, så du kan høre mere om, hvad det præcis er, som vi kan tilbyde dig. Når vi indgår i en god dialog, får vi et bedre kendskab til arbejdets omfang og kan derved give dig et forsigtigt prisestimat.

Du kan være helt rolig, når du udliciterer arbejdet til os. Vi har mange glade kunder bag os og har altid plads til en kunde mere.

Kontakt os via formularen

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, eller har du spørgsmål til, hvad vi kan hjælpe dig med? Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontaktformular med billede

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble