Fliserens Hinnerup

Fliserens Hinnerup

Savner du følelsen af at have fået nogle helt nye fliser, der pryder din smukke terrasse og indkørsel? Den følelse kan nemt gengives, når du investerer i en fliserens, som kan forvandle de mest medtagede fliser, så de igen fremstår som helt nye.

Med en professionel fliserens Hinnerup er du nemlig garanteret et flot og blændende slutresultat, så du én gang for alle kan få bugt med sygdomme, alger og mos på dine fliser. Med et sikkert våben som dette er du med til at sikre en god vedligeholdelse af dine fliser, så du kan have glæde af dem over længere tid.

Hos Dansk Tagbyg leverer vi fliserens til stort set hele Jylland, og blandt vores kundegrupper finder du både private husejere og virksomhedsejere, der ønsker at finpudse deres erhvervsejendomme. Uanset hvad dit behov måtte være, kan vi derfor helt sikkert finde en løsning, der passer til dig.

Slip effektivt af med irriterende sygdomme og uønsket plantevækst

Dine fliser er udsat for lidt af hvert i det danske, omskiftelige vejr, og derfor er det helt uundgåeligt, at der med tiden vil udvikles sygdomme og uønsket plantevækst på dine ellers flotte fliser. Blandt de mest udbredte eksempler finder du bl.a.:

  • Mos og alger - begge trives i kølige, fugtige områder, og de er derfor en plage for mange husejere. Faktisk er de med til at opretholde det fugtige miljø, som på sigt kan være til skade for dine fliser. Derfor kan det være en svær cirkel at bryde.
  • Hvid lav - den mest udbredte sygdom blandt fliser (også kaldt for flisepest) er nem at genkende på de store, hvide pletter, som ødelægger et ellers fint udseende på dine fliser.
  • Sort lav - en mere dybdegående sygdom blandt fliser er den sorte lav, der viser sig ved de små, sorte pletter, som danner misfarvninger på fliserne. Den er sværere at få øje på og også sværere at slippe af med sammenlignet med andre sygdomme.

Med en professionel fliserens i Hinnerup og omegn kan du effektivt slippe af med alle ovenstående plager og give din terrasse og indkørsel et nyt liv, der vil pryde husets facade.

En god investering for fremtiden

Selvom det kan virke som et dyrt og uoverskueligt projekt, så er der faktisk mange - også økonomiske - fordele i at investere i en jævnlig vedligeholdelse af fliserne:

  • Forlæng flisernes levetid - når du med jævne mellemrum giver dine fliser en fliserens, er du samtidig med til at sikre, at de kan holde den gode form over længere tid. Der kan derfor være penge at spare i at sikre en god vedligeholdelse, for det er langt dyrere at skifte hele flisebelægningen ud.
  • Flotte udendørsarealer - intet pryder en ejendom så flot som vedligeholdte og sunde udendørsarealer. Med en fliserens kan du derfor se frem til at genfinde glæden ved synet af de smukkeste fliser, så du igen kan holde havefester med god samvittighed og stolt vise din terrasse frem.

Kontakt os for mere information

Har vi fanget din interesse? I så fald skal du altid være velkommen til at give os et kald, så du kan få svar på dine spørgsmål og blive klogere på, hvem vi er, og hvad vi kan tilbyde dig. I fællesskab kan vi finde frem til den løsning, der passer dig allerbedst, og vi kan samtidig give dig et fornuftigt prisestimat.

Hos Dansk Tagbyg går vi op i det gode, solide håndværk samt god kvalitet, og vi gør derfor aldrig noget halvhjertet. Derfor kan du trygt overlade dine fliser til os, så du kan få glæde af sunde, flotte fliser i mange år fremover.

Kontakt os via formularen

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, eller har du spørgsmål til, hvad vi kan hjælpe dig med? Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontaktformular med billede

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble