Fliserens Hobro

Fliserens Hobro

Er dine fliser efterhånden blevet godt medtagede efter at være blevet udsat for lidt af hvert i det danske klima? Heldigvis findes der en god løsning! En fliserens kan nemlig både rense dine fliser her og nu men også sikre en forebyggende effekt i fremtiden.

En professionel fliserens Hobro er derfor den mest effektive løsning, når det kommer til rensning og vedligeholdelse af dine fliser. Alle typer fliser kan renses, og du kan derfor nemt slippe af med alger, mos, sygdomme m.m.

Hos Dansk Tagbyg ved vi, hvad der skal til. Derfor tilbyder vi en professionel fliserens leveret af vores dygtigste medarbejdere, så du kan læne dig tilbage og nyde et flot og fejlfrit resultat. Med flotte og rene fliser kan du på ny genfinde glæden ved at være udenfor på din terrasse.

Kom dine nedslidte fliser til livs med en fliserens Hobro

Der er mange typiske tegn på, at dine fliser trænger til en grundig fliserens:

  • Mos - mos forekommer ofte i fugtige og skyggefulde miljøer og er derfor en sand plage for mange husstande. Udover at give dine fliser en grim, grøn farve, er den samtidig med til at holde det fugtige miljø i live, så der opstår højere risici for bl.a. algevækst.
  • Algevækst - du kan nemt genkende algerne på de store, grønne pletter, der pryder din terrasse. Over tid kan algerne blive glatte fx under regnvejr, og det er derfor med til at forringe sikkerheden.
  • Ukrudt - frøene bliver jævnligt fordelt imellem fliserne vha. blæsten, så nyt ukrudt hele tiden pibler frem. 
  • Hvid lav - et af de mest udbredte sygdomme hos fliserne er hvid lav, der i daglig tale bliver omtalt som flisepest. De hvide plamager er grimme og ikke til at overse.
  • Sort lav - en mere usynlig form for lav er sort lav, der med sine små, sorte pletter kan være svær at få øje på. Ikke desto mindre skaber de sorte pletter et grimt mønster på dine fliser.

Alle ovenstående problematikker kan du nemt bekæmpe med en professionel fliserens Hobro, der kan rense og ruste dine fliser til fremtidens uforudsigelige vejr.

Få mere overskud og glæde i hverdagen

Grimme, nedslidte og sygdomsramte fliser er ikke ligefrem en fryd for øjet. Der er derfor god grund til at komme problemet til livs, så du igen kan nyde synet af flotte og sunde fliser:

  • Frigiv tid - når du får hjælp udefra, kan du bruge din tid på noget andet - måske noget arbejde, tid med familien eller noget helt tredje, der har en betydning for dig.
  • Flotte udendørsarealer - med flotte og rene fliser vil du igen kunne invitere gæster over og lægge hus til sommerens mange havefester med god samvittighed, da fliserne vil fremstå som helt nye efter blot en enkelt fliserens.
  • Spar penge - i mange tilfælde kan du faktisk undgå at skulle købe nye fliser, hvis blot du giver dem en grundig fliserens. Med en god vedligeholdelse vil dine fliser kunne række til flere år, så du slipper for at smide penge efter nye fliser, som kan være en dyr løsning.

Kontakt os for at blive klogere på dine muligheder

Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du sidder inde med nogen spørgsmål til vores fliserens Hobro. I fællesskab har vi mulighed for at drøfte dine specifikke behov og finde frem til en løsning, der passer dig allerbedst.

Hos Dansk Tagbyg har vi flere års erfaring og har gjort det gode håndværk til vores levevej. Vi har mange tilfredse kunder - både inden for det private men også erhverv - og der er altid plads til en mere.

Kontakt os via formularen

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, eller har du spørgsmål til, hvad vi kan hjælpe dig med? Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontaktformular med billede

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble