Fliserens Hornslet

Fliserens Hornslet

Går du rundt og drømmer dig tilbage til dengang, du havde flotte og sunde fliser? Måske overvejer du endda at gå all in og skifte hele din flisebelægning ud? Det er der dog ingen grund til. En grundig fliserens kan nemlig nemt og effektivt få dine fliser til at skinne på ny.

En professionel fliserens Hornslet er dit bedste våben i kampen mod de typiske plager, der rammer dine fliser - som fx alger, mos og sygdomme. Det er derfor en god investering, der giver dig hurtige resultater og gør dine fliser mere modstandsdygtige over tid.

Hos Dansk Tagbyg tilbyder vi fliserens til både private- og erhvervskunder i det meste af Jylland, og vi står derfor altid klar til at give dig en hjælpende hånd med dit fliseprojekt. Du skal blot læne dig tilbage og nyde det flotte resultat.

Slip af med flisernes typiske plager

Dine fliser bliver dagligt udsat for lidt af hvert. Det danske vejr er både fugtigt, koldt og ofte meget uforudsigeligt, og derfor vil dine fliser med tiden blive nedslidte:

  • Mos og algevækst - begge elsker de fugtige, skyggefulde områder, og de er derfor nærmest uundgåelige i ethvert udendørs område. Faktisk er de også begge med til at holde liv i det fugtige miljø, så problemet nemt kan vokse sig ud af proportioner.
  • Hvid lav - hvid lav er en kendt flisesygdom i Danmark og kaldes også for flisepest. Denne sygdom sidder i flisernes overflade, og du kan nemt genkende den på de store, hvide pletter, som ødelægger flisernes udseende.
  • Sort lav - den mere skjulte form for lav er den sorte udgave, der sætter sig lidt dybere i fliserne. De små, sorte pletter er også sværere at få øje på, da det i virkeligheden kan se ud som om, at fliserne blot er forældet og derfor danner misfarvninger.

Med en grundig og dybdegående fliserens kan du komme alle dine plager til livs på en hurtig og effektiv måde, så du igen kan nyde dine flotte udendørsarealer med god samvittighed.

Få mange fordele med en fliserens Hornslet

Selvom det kan virke som en økonomisk udgift lige nu, så er der faktisk mange økonomiske - og også andre - fordele ved at investere i en løbende vedligeholdelse af dine fliser:

  • Forlæng flisernes levetid - når du jævnligt giver dine fliser en omgang fliserens, er du med til at sikre en god vedligeholdelse. Det betyder, at du på sigt faktisk kan forlænge flisernes levetid, så du får færre udskiftninger af flisebelægninger og dermed spare penge i det lange løb.
  • Kom nemt sygdomme og plantevækst til livs - vi er professionelle, og derfor har vi også effektive midler og redskaber til rådighed, der gør, at vi både hurtigere og mere effektivt kan give dig det resultat, du drømmer om.
  • Slap af og spar tid - det kan være et tidskrævende projekt at kaste sig ud i en fliserens. Men når du udliciterer opgaven til os, kan du få frigivet tid til det, du har allermest lyst til.

Har du spørgsmål?

Sidder du inde med nogen ubesvarede spørgsmål? Vi står altid klar til at tage imod dig, så vi i fællesskab kan drøfte dine muligheder hos os og finde ud af, hvordan vi allerbedst kan hjælpe dig med en god fliserens Hornslet.

Når du køber din fliserens hos os, kan du være helt sikker på, at du får kvalitet for pengene. Vi går aldrig på kompromis med det gode håndværk og lægger hjertet i vores arbejde - fordi der ikke findes noget bedre end glade kunder. Vi glæder os derfor til, at du bliver den næste.

Kontakt os via formularen

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, eller har du spørgsmål til, hvad vi kan hjælpe dig med? Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontaktformular med billede

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble