Fliserens Ikast

Fliserens Ikast

Er det ved at være tid til at give dine fliser en kærlig hånd, så de kan få deres gamle glød og farve tilbage igen? Det kan være et svært og tidskrævende projekt at skulle give sig i kast med en fliserens på egen hånd. Det findes der heldigvis gode råd for.

En professionel fliserens Ikast kan give dig alt det, du har behov for - bare hurtigere og mere effektivt, end hvis du skulle gøre det på egen hånd. Med et professionelt team i ryggen får du nemlig gavn af effektive midler og det rette udstyr, der kan lette arbejdet betydeligt.

Hos Dansk Tagbyg stiller vi kun de dygtigste medarbejdere til rådighed for vores kunder, og det er derfor din bedste garanti for et vellykket slutresultat. Med en hjælpende hånd udefra kan du slippe bekymringerne og blot nyde det færdige resultat.

Slip af med sygdomme og plantevækst allerede i dag

Dine fliser udsættes dagligt for et fugtigt og meget omskifteligt vejr, som jo kendetegner det danske klima. Derfor sætter det naturligvis sine spor i dine fliser, som med tiden vil udvikle sygdomme og plantevækst:

  • Mos og alger - hvis dine fliser helt eller delvist er placeret i skyggefulde, fugtige områder, så vil du helt sikkert kunne finde en stor bestanddel af mos og alger. Disse trives nemlig i de fugtige miljøer og er samtidig med til at opretholde dem, så der dannes en ond cirkel. Du kan genkende algerne på de grønne pletter, der kan blive glatte og til fare for omgivelserne, hvis ikke de fjernes.
  • Hvid lav - den mest udbredte sygdom blandt fliser er hvid lav - også kaldt for flisepest - som danner de karakteristiske, hvide pletter overalt på dine fliser. De ødelægger virkelig dine flisers overflade og giver dem et grimt udseende.
  • Sort lav - en mere dybdegående sygdom, der er sværere at få øje på og bekæmpe. De små, sorte pletter giver dine fliser et grynet og misfarvet udseende. Udadtil kan det hurtigt virke som om, at det blot er flisernes gamle, slidte udtryk, men faktisk kan du effektivt fjerne det vha. en grundig fliserens.

En fliserens er dit bedste våben imod alle sygdomme og plantevækst, og derfor kan det sagtens betale sig at investere i en jævnlig vedligeholdelse.

Fliserens Ikast til både private- og erhvervskunder

Hos Dansk Tagbyg har vi et stort kundekartotek bestående af både private- og erhvervskunder, og derfor tilbyder vi fliserens Ikast til begge kundegrupper. Der er nemlig mange fordele uanset hvilken kundegruppe, du tilhører:

  • Private - vi ordner både terrasser, indkørsler og rekreative områder for din helårsbolig, sommerhus eller kolonihavehus inde i byen. Med vores professionelle fliserens er du garanteret et godt resultat hver gang.
  • Erhverv - vi hjælper dig med en god vedligeholdelse af dine udendørsarealer, så du sender et stærkt signal til dine omgivelser - her gælder det både kunder såvel som investorer og samarbejdspartnere. Flotte og vedligeholde arealer kan være med til at øge dit ry som virksomhed.

Få en professionel vejledning

Sidder du tilbage med en masse ubesvarede spørgsmål? Tag gerne fat i røret og kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi helt konkret kan tilbyde dig. Sammen kan vi indgå en god dialog, så vi ud fra din specifikke situation kan udarbejde et fornuftigt prisoverslag til dig.

Hos Dansk Tagbyg er vi gode til det, vi laver, og du kan derfor med ro i sindet overlade arbejdet til os, så vi hurtigt og effektivt kan nå i mål og give dig de flotteste fliser, som du kan nyde i mange år fremover.

Kontakt os via formularen

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, eller har du spørgsmål til, hvad vi kan hjælpe dig med? Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontaktformular med billede

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble