Find den rette taglægger

Find den rette taglægger

Synes du, at din varmeregning er temmelig høj i forhold til din budgettering, eller vil du bare gerne spare penge der, så bør du tage et kig på dit tags stand. Taget er med til at isolere din bolig og holde på varmen. Varmen stiger til vejrs, og den vil sive ud, hvis dit tag er utæt, og så vil du automatisk skrue op for varmen for at få det varmere i boligen. Men uden nytte hvis varmen alligevel siver ud. Det kan blive en meget dyr fornøjelse. Derfor bør du få tjekket taget.

Finder du så ud af, at taget trænger til en udskiftning eller renovering, så bør du kontakte en professionel taglægger. På den måde sikrer du, at arbejdet bliver gjort ordentligt, og din investering i nyt tag vil spare dig mange penge på varmeregningen i fremtiden. Og det er her, at Dansk Tagbyg ApS kommer ind i billedet.

VI SÆTTER OS I DIT STED

Først og fremmest kan du kontakte os, hvis du har en mistanke om, at dit tag er utæt. Et utæt tag giver dårlig isolering og kan føre til fugt og skader, som også vil være dyre at udbedre. Derfor bør du tage fat i problemet, før skaden sker. Ved at kontakte os kan vi komme ud og undersøge dit tag og dets stand. Herefter kan vi bedømme, om du kan nøjes med en renovering af tag, eller om det helt skal udskiftes. Såfremt vi vurderer, at der skal et nyt tag til for den mest optimale effekt, skal du bruge en taglægger.

Det er enormt vigtigt, at du vælger den rette taglægger, som kan hjælpe med netop de behov, du har. Hos Dansk Tagbyg ApS tager vi os tid til at sætte os ind i dine udfordringer og ønsker om det nye tag. Desuden har vi et stort udvalg af tage.

Skal du have nyt tag, så kan du blandt andet vælge mellem:

 • Betontag
 • Eternittag
 • Skifertag
 • Ståltag
 • Tegltag
 • Tagpap

HVOR STOR ERFARING HAR DIN NYE TAGLÆGGER?

Når du vælger håndværker, så er erfaring jo altid vigtigt. Når man snakker håndværk, er der især to slags erfaringer, der er vigtige, når du skal have fat i den rette fagmand. Den ene slags erfaring er erfaring, der er opnået igennem mange år i branchen og den anden slags, er erfaring, der er opnået ved at specialisere sig inden for branchen.

Du kan altså sagtens finde en taglægger hos et tømrerfirma, der har brugt mange år i byggebranchen. Han er i stand til at lave et tag, fordi det er en af de arbejdsopgaver, han har i tømrerfirmaet. Det er selvfølgelig en ønskværdig erfaring at have, men typisk vil man hellere have, at den slags erfaring er i firmaer, der er specialiseret i branchen.

Når man er specialiseret i branchen, får man en erfaring, der er opbygget ved kun at vide noget om, hvordan man lægger tag og andre former for isolering. Der kan være rigtig meget viden omkring materialer og nye byggemetoder, som andre firmaer ikke nødvendigvis har tid til at undersøge, fordi de ikke er specialiseret.

Ved at være specialiseret i taglægning er der større sandsynlighed for, at arbejdet bliver udført mere fyldestgørende og korrekt, hvormed det er mest hensigtsmæssigt at vælge håndværkere, der er specialiseret. I hvert fald, hvis du vil have gjort arbejdet bedst muligt. Hos Dansk Tagbyg ApS tilbyder vi kompetent taglægning, samtidig med at vi kan finde en pris, der er fair.

SÅDAN TAGER VI HÅND OM TAGLÆGNING

Hos Dansk Tagbyg ApS gør vi en dyd ud af at få dig til at føle dig tryg ved os. Vi lytter til dine nuværende udfordringer og ønsker og hjælper med at finde den ideelle løsning til dig. Vi giver dig en faglig, kompetent rådgivning, som måske kan bevirke, at dit valg bliver anderledes, end du havde forestillet dig. Der er nemlig forskel på, hvad man for eksempel æstetisk synes vil passe til huset, og hvad det praktisk talt er det bedste at gøre i den pågældende situation. Hvis du ønsker, at det skal være ultranemt at vedligeholde, samtidig med at du ønsker en tagtype, som er svær at vedligeholde, bør der tænkes i alternativer, så begge ønsker kan blive opfyldt bedst muligt. Det er vigtigt at være indstillet på, inden du kommer til en samtale.

Så sæt dig ned og skriv dine ønsker på en liste, og så må vi sammen prioritere disse og finde ud af, hvordan vi får flest – og forhåbentligt alle ønsker opfyldt. 

Dine ønsker kan omfatte:

 • Udseende på tag
 • Vedligeholdelse af dette
 • Monteringstid
 • Budget til taglægning

Herefter lægger vi en plan for, hvordan processen skal forløbe. Blandt andet:

 • Hvornår vi kommer ud til din bolig og starter med taglægningen
 • Vi giver dig et tidsperspektiv på, hvor lang tid det vil tage
 • Og så skal vi sammen bedømme det færdige resultat, så alle parter er glade for dette

Hos Dansk Tagbyg ApS har vi stor erfaring i at levere en god service. Vi fokuserer på, at du som kunde er med hele vejen, og vi sikre, at det endelige produkt lever op til vores høje kvalitetskrav. Vi har stor ekspertise inden for alle former for tag, og du kan med garanti finde en taglægger, der ved alt om netop dit tag. Tage kan tage mange former, og det er derfor vigtigt, at du vælger en taglægger, der har forstand på dem alle sammen. Det er ikke altid let at finde en, men Dansk Tagbyg ApS har i mange år været i stand til at levere stærkt kvalitetsarbejde, både når det gælder tage og isolering, og har nu mange tilfredse kunder.

Få mest ud af investeringen i nyt tag.

Hvis du vælger at få et nyt tag, kan du med fordel i samme ombæring se på andre steder i boligen, som kan trænge til efterisolering. Du kan samtidig også få set på, om dit loft trænger, eller om der skal ske anden efterisolering af for eksempel husets vægge, døre eller vinduer. Således kan du få den maksimale effekt ud af investeringen.

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble