Giv taget nyt liv – gode tips og tricks

Giv taget nyt liv – gode tips og tricks

Ønsker du at give dit tag et nyt liv, så det kan blive robust og hærdet til at kunne klare det omskiftelige, danske vejr? Taget er et af husets vigtigste konstruktioner og er til at for at kunne holde dig tryg, varm og velisoleret året rundt. Derfor kan det godt betale sig at bruge nogle penge på en jævnlig tagrenovation, der måske kan være nok til at udskyde en total tagudskiftning og de store udgifter, det fører med sig.

Hos Dansk Tagbyg har vi mange års erfaring med renovationer af alle former for tagkonstruktioner, og du kan derfor være sikker på, at vi også kan tage hånd om dit tag - uanset om du er en privat- eller erhvervskunde.

FÅ EN PROFESSIONEL VURDERING AF DIT TAG

Først og fremmest er det altid en god idé at kigge dit tag efter jævnligt, så du kan blive opmærksom på slitage, huller eller andre ting, der kan indikere, at tiden er ved at være inde til en tagrenovation.

For det utrænede øje kan det være svært at vurdere, hvad der skal laves, og hvad der måske kan vente endnu. Derfor kan det være en god idé at få en fagperson ud til at vurdere det, som med sin ekspertise og erfaring med sig i bagagen kan give dig et billede af, hvor omfangsrig renovationen bliver - og hvorvidt det overhovedet kan betale sig at renovere dit tag. I svære tilfælde kan det nemlig ofte bedst betale sig at skifte hele taget ud.

VI TAGER HÅND OM BÅDE SMÅ OG STORE RENOVATIONER

En tagrenovation kan byde på lidt forskelligt, men består oftest af bl.a.:

  • En god tagrens - en dybdegående rens af taget fjerner effektivt mos, alger og andet skidt, der hober sig op og i værste tilfælde kan give omfangsrige fugtskader på dit tag.

  • Et nyt lag tagmaling - tagets overflade bliver over tid slidt ned, og derfor er det en god idé at give det et nyt lag maling, så det kan blive mere modstandsdygtigt overfor vind og vejr og se nyt og skinnende ud igen.

  • En eventuel efterisolering - i samme omgang kan det være værd at overveje et ekstra lag efterisolering, så du kan spare penge på dine fremtidige varmeregninger.
    Fandt du ikke det, du søgte i de ovenstående punkter? Du er altid velkommen til at kontakte os hos Dansk Tagbyg, så vi kan give dig et prisestimat på den opgave, som du efterspørger.

EN TAGRENOVATION ER EN ØKONOMISK FREMTIDSINVESTERING

Selvom en tagrenovation på overfladen kan virke som et dyrt og uoverskueligt projekt, så er det ofte godt givet ud. Det er nemlig en god investering, der kan måles på flere parametre:

  • Øget ejendomsværdi - et vedligeholdt tag i god stand er med til at øge din samlede ejendomsværdi, hvis du på et tidspunkt gerne vil sælge den.
  • Flot og velholdt tag - intet pryder et hus så flot som et velholdt tag, der kan gøre dine naboer misundelige på lang afstand.
  • Sundt og styrket tag - efter en tagrenovation vil dit tag blive meget mere modstandsdygtigt, og du slipper for at skulle betale prisen for en hel tagudskiftning.

DERFOR SKAL DU VÆLGE DANSK TAGBYG

Uanset om du skal have foretaget en mindre eller mere omfattende tagrenovation, er vi hos Dansk Tagbyg klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med os i bagagen, og du vil uden tvivl kunne mærke vores ekspertise igennem vores arbejdsgang fra A til Z. Vi har det bedste udstyr og gode kvalitetsmaterialer med os, så du igen trygt kan sove om natten velvidende om, at dit tag snildt kan modstå den kommende orkan.

Derudover er vi medlem af Byg Garanti, der er en ekstra sikkerhed for dig som forbruger. Skulle der nemlig mod forventning gå noget galt under tagrenovationen, og opdager du efterfølgende fejl og mangler i vores arbejde, har du altid mulighed for at klage og søge om dispensation på op til 150.000 kr. inkl. moms, der kan gå til udbedring af fejlen. Det er din bedste garanti for, at vi udfører vores arbejde til UG.

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en tagrenovering, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble