Hvad koster efterisolering

Efterisolering kan mærkes på varmeregningen. Faktisk sker omtrent 25 % af varmetabet i en almindelig husstand gennem loftet og taget. Så efterisoleringsdelen kan blive det, der giver dig en af de største gevinster ved at skifte taget. I de fleste tilfælde vil det være relevant at overveje efterisolering, hvis du har planer om en større ombygning eller renovering af taget. Du har ligeledes mulighed for at læse mere omkring vores energiløsninger.

Udover den økonomiske gevinst ved at udskiftet taget vil det også gøre en stor forskel for indeklimaet. Så når du sætter dig i sofaen, bevæger dig rundt i huset året rundt og ligger i din seng, vil du bemærke, at temperaturen i dit hus er mere stabil, konstant og lettere at holde på et bestemt niveau, fordi der ikke går så stor en del af varmen tabt gennem loftrummet og taget. Det mindsker også træk og gør det langt mere behageligt at opholde sig i de forskellige rum.

Sidst men absolut ikke mindst får din private villa, dit sommerhus eller din nyopførte garage også et kæmpe visuelt løft ved at få lagt nyt tag. Det pynter på enhver bolig og kan tydeligt ses. Et andet sted, hvor den kosmetiske del af projektet kan ses, er på husets salgspris. Hvis du skal sætte dit hus til salg, kan du være sikker på, at potentielle købere vil bemærke, at husets tag er nyt og helt fri for skader.

Hør videoen, hvor vi fortæller, hvorfor det er en god idé at få isoleret sit tag, og hvad prisen på efterisolering er. 

Prøv også vores prisberegner, hvor du kan få et prisestimat på isolering af dit loft eller tag.

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble