Hvornår trænger dit tag til en kærlig hånd?

Har dit tag fået lidt mere end et par skrammer hist og pist, og er det efterhånden ved at være godt slidt ned af det danske vind og vejr? Du gruer måske allerede nu for at skulle udskifte hele dit tag - og for den store regning, der følger efter. Men bare rolig. I mange tilfælde kan en grundig tagrenovering faktisk være det, der skal til, for at give dit tag et nyt liv.

Det siges, at et godt tag gerne skal kunne holde i ca. 30-50 år. Men med en god vedligeholdelse og jævnlige eftersyn og renoveringer af dit tag, kan du faktisk være med til at forlænge dets levetid væsentligt, hvilket kan svare sig på den lange bane.

HVORNÅR TRÆNGER DIT TAG TIL EN TAGRENOVERING?

Det kan måske være svært for dig at vurdere med det blotte øje, hvorvidt du har brug for en tagrenovering eller en total udskiftning af taget. Hos Dansk Tagbyg står vi heldigvis klar til at hjælpe dig med at vurdere skadernes omfang, så du kan få et konkret svar på, hvad der bedst kan betale sig.

I stedet for at skifte hele taget ud, kan det nemlig ofte reddes af en god tagrenovering, så det fremstår så godt som nyt igen og dermed får et par ekstra leveår. Det er dog ikke ethvert tag, der står til at kunne reddes, og så snart renoveringsomkostningerne overskrider prisen for en total udskiftning, kan det bedst betale sig at lægge et helt nyt tag fra bunden.

Hvornår trænger dit tag til en kærlig hånd?

HVAD INDEBÆRER EN TAGRENOVERING?

En tagrenovering kan bestå af flere forskellige ting. Blandt de hyppigste opgaver finder du:

  • Grundig tagrens - dit tag udsættes året rundt for svære vejrforhold som vind, regn og frost, og det er alt sammen noget, der tærer på dit tag. Med en dybdegående tagrens kan du effektivt slippe af med skidt, mos og alger, der kan nedbryde dit tag over tid og dermed forvolde store skader som fx revnede tagsten og omfattende fugtskader.

  • Maling af tagets overflade - dine tagsten bliver over tid slidt ned og mister deres overfladebehandling. Derfor kan det være en god idé at få malet taget jævnligt, så det kan blive styrket. Derudover vil det se både rent og nyt ud, hvilket kan være med til at øge husets værdi.

  • Efterisolering - er du flyttet ind i et nyt hus, der måske allerede har et tyndt og nedslidt lag efterisolering? Det anbefales ofte at få lagt et ekstra lag efterisolering, da det kan være med til at spare dig mange penge på varmeregningen og give et bedre indeklima i hjemmet.

DANSK TAGBYG STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE

En tagrenovering er en større fremtidsinvestering i dit tag, og netop af den grund er det altafgørende, at du vælger nogle fagfolk til opgaven, som du har tillid til.

Hos Dansk Tagbyg er dit tag altid i gode hænder. Vi er nemlig eksperter inden for vores felt og har flere års erfaring bag os, som vi dagligt gør brug af i vores arbejde. Vi bruger kun de allerbedste materialer til vores projekter, så du er sikret et langtidsholdbart resultat uanset hvad, du skal have fikset. Vi har kunder fordelt rundt i hele landet og laver tag for både private- og erhvervskunder, og der er derfor ikke den opgave, vi ikke kan varetage. Vi elsker enhver ny udfordring og glæder os altid til at byde nye kunder velkommen.

Har du lyst til at få et uforpligtende tilbud eller måske bare få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig? Du er altid velkommen til at kontakte os, så du kan høre mere om os og vores arbejde.

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble