Renovering af husets tag

Renovering af husets tag

Er du netop for nylig blevet husejer, og er du i tvivl om, hvorvidt dit tag skal renoveres inden indflytning? Eller har du måske boet i dit hjem i mange år og ved, at tiden er inde til, at der skal tage hånd om nogle ting? Uanset hvad din situation måtte være, så står vi hos Dansk Tagbyg klar til at hjælpe med både stort og småt, så du igen kan føle dig tryg i dit hjem, når det næste stormvejr rammer.

En renovering af taget kan i langt de fleste tilfælde være nok til at give det et nyt liv og samtidig gøre det modstandsdygtigt overfor al slags vind og vejr, så det formentligt kan holde i mange år fremover. Du kan derfor vælge at se det som en langtidssikring af tagets samlede konstruktion.

HUSK AT GIVE DIT TAG ET JÆVNLIGT EFTERSYN

For at holde dit tag i topform er det alfa og omega, at du jævnligt går det igennem og tjekker for huller, manglende tagsten, slitage eller andet, der kan være med til at svække din tagkonstruktion betydeligt.

Jo før, du opdager disse ting, desto hurtigere kan du få det repareret og dermed undgå, at problemer udvikler sig over tid og ender med at efterlade dig med en kæmpestor regning, der ikke er til at betale.

Du kan altid få hjælp fra en fagperson til at gå dit tag igennem skridt for skridt, så du er sikker på, at du ikke overser nogen detaljer, der kan få stor betydning for holdbarheden og kvaliteten af dit tag. I samme omgang kan du få et sæt professionelle øjne til at vurdere, hvorvidt det kan betale sig at reparere dit tag, eller om du snarere bør investere i en total udskiftning af hele taget.

HVAD INDEBÆRER EN TYPISK RENOVERING AF TAG?

En renovering af tag er lidt mere omfattende end en simpel reparation. Det betyder bl.a., at vi kan gennemføre følgende opgaver:

  • Dybdeborende tagrens - dit tag bliver over tid meget beskidt og nedslidt grundet de store regnmængder, temperaturudsving og vindforhold, som gør, at der løbende dannes mos og alger på dit tag. Det er noget, der kan svække overfladebehandlingen på dit tag og skabe de perfekte rammer for mug og skimmelsvamp, der over tiden kan sprede sig til hele din tagkonstruktion. Oveni det kan du også få en algebehandling, som effektivt kan fjerne al algevækst fra dit tag.
    Et nyt lag tagmaling - overfladebehandlingen på dit tag trænger jævnligt til en kærlig hånd, og med et nyt lag tagmaling kan du både glæde dig over et flot og skinnende tag samtidig med, at du får et nyt lag overfladebehandling, som kan forebygge fremtidige skader.

  • Efterisolering - oplever du problemer med tårnhøje varmeregninger, dårligt indeklima og kuldetræk i hjemmet, så kan det være en god idé at se nærmere på din isolering. Du kan nemlig drage store fordele af at få lagt et ekstra lag efterisolering, så du kan spare penge og igen nyde varmen indendørs. Det er både godt for dit velbefindende men også for det globale klima, idet din samlede husstand vil udlede mindre CO2.

Har du brug for hjælp til en opgave, der ikke er nævnt i den ovenstående liste, er du altid velkommen til at kontakte os hos Dansk Tagbyg. Vi har en bred erfaring, og vi takker aldrig nej til en udfordring.

DERFOR ER DET EN GOD INVESTERING

Selvom det på nuværende tidspunkt kan virke som en uundgåelig udgift, så giver det faktisk rigtig god mening at tage hånd om problemerne i god tid. Får du foretaget reparationer og renoveringer af dit tag jævnligt, er du nemlig med til at forebygge store skader og dyre regninger, hvis taget på et tidspunkt bliver så medtaget, at det skal skiftes helt ud.

Derudover vil du også stå meget stærkere økonomisk, hvis du en dag ønsker at sælge din ejendom, da tagets tilstand spiller en væsentlig rolle på prissætningen og det samlede billede, som interesserede købere danner sig af din bolig.

FÅ REALISERET DIT PROJEKT MED HJÆLP FRA DANSK TAGBYG

En renovering af taget kan være et omfattende projekt, og derfor er det vigtigt, at du vælger dine fagpersoner med omhu. Igennem Dansk Tagbyg kan du være sikker på at få de dygtigste medarbejdere, der med flere års erfaring har udviklet en stor ekspertise i alle slag tagtyper. Du kan derfor ganske roligt læne dig tilbage og overlade arbejdet til de dygtige håndværkere, så du er sikker på at få et professionelt slutresultat.

Vi gør udelukkende brug af kvalitetsprodukter og de allerbedste materialer, så dit tag bliver robust og modstandsdygtigt i mange år fremadrettet. Vi har gjort det til vores levebrød at sikre danskere som dig et godt tag, der kan imødegå alle årstiders udfordringer.

Uanset hvor du bor i landet, står vi til rådighed for dig. Vi har igennem tiden hjulpet både private- og erhvervskunder med renovering af tag, og vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig. Vær derfor ikke bleg for at kontakte os, hvis du ønsker at få en uforpligtende snak om dine muligheder.

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble