Reparation af tag

Reparation af tag

En simpel reparation af dit tag er et mindre omfattende projekt end både en renovation eller total udskiftning af hele tagkonstruktionen og kan samtidig være med til at give dit tag en forebyggende behandling, som kan gøre det mere modstandsdygtigt over tid og spare dig for dyre regninger.

Hos Dansk Tagbyg har vi mange års erfaring med reparation af alle slags tage, og vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig godt på vej mod et bedre og godt vedligeholdt tag.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED UNDER DIT TAGEFTERSYN

Det bedste, du kan gøre for at forlænge dit tags levetid, er at kigge det jævnligt efter i sømmene, så du kan opdage de første tegn på, at dit tag trænger til en reparation. Du skal bl.a. kigge efter små huller og revner, hvor fugt og regnvand nemt kan ledes videre ind og forvolde stor skade på tagets konstruktion med mug eller skimmelsvamp til følge.

Er du i tvivl om, hvordan du spotter de små huller bedst muligt? Igennem Dansk Tagbyg kan du få en fagperson til at gennemtjekke dit tag, så du er sikker på, at du ikke overser noget, der senere kan udvikle sig til et større problem.

FÅ FIKSET DIT TAG LØBENDE

En simpel reparation af dit tag er den bedste investering, du kan foretage dig. Det er dog meget forskelligt fra tag til tag, hvor ofte det kræver reparation.

Nogle af de parametre, der er med til at afgøre tagets holdbarhed, er bl.a.:

  • Tagets hældning - generelt er et tag med en lille hældning meget mere udsat, da vand og skidt nemmere kan hobe sig op og slide på tagets ydre.
  • Byggeår - er dit hus bygget før år 1950, skal du være ekstra opmærksom, da taget højst sandsynligt har en understrygning bestående af mørtelmasse, der er knap så holdbart og modstandsdygtigt som det undertag, der anvendes i de nyere konstruktioner.
  • Valget af tagsten - tegl er et af de kraftigste og mest holdbare tagsten, og alle andre tagsten kræver derfor en skærpet opmærksomhed.

HVAD KAN DU FÅ REPARERET?

En reparation af et tag kan bestå af flere forskellige ting:

  • Udskiftning af tagrender - med tiden vil dine tagrender blive utætte og derfor ikke længere kunne have samme kapacitet til at kunne håndtere store regnmængder under fx skybrud. Med en simpel udskiftning vil vandet igen effektivt kunne ledes væk fra dit tag, så du undgår fremtidige fugtskader.
  • Udskiftning af enkelte tagsten - frostvejr kan medføre revnede tagsten, mens kraftigt blæsevejr kan efterlade dit tag med huller, hvor regnvand nemt kan sive ind under konstruktionen. Ved at skifte enkelte tagsten eller tagplader ud, kan du gøre dit tag mere robust igen.
  • Reparation af skorstene - disse er især udsat for vejrforholdene, og det kan derfor være en god idé at give dem en efterfugning eller en oppudsning.

Ovenstående liste er blot et lille udpluk af, hvad vi hos Dansk Tagbyg kan tilbyde dig, når du ønsker reparation af dit tag. Der er dog ikke den udfordring, vi ikke takker ja til, og står du med et unikt problem, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab kan finde ud af, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Reparation af tag

FÅ PROFESSIONEL HJÆLP TIL REPARATION AF DIT TAG

Det er vigtigt, at dit tag står knivskarpt, så det kan holde sig i mange år. Hos Dansk Tagbyg kan du få hjælp til reparation af dit tag, så du kan forlænge dets levetid. Vi hjælper både private- og erhvervskunder i hele landet, og med vores ekspertise og rutinerede arbejdsgang, er du altid garanteret et professionelt og veludført stykke arbejde.

Du kan være helt tryg ved at vælge os. Vi er nemlig medlem af Byg Garanti, hvilket betyder, at hvis du mod forventning skulle opdage fejl og mangler efter vores udførte arbejde, har du mulighed for at klage og få kompensation på op til 150.000 kr. inkl. moms, der kan være med til at dække omkostninger for udbedring af fejlen.

Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi helt konkret kan hjælpe dig med reparationen af dit tag, er du altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble