Reparation af tegltag

Reparation af tegltag

Et tegltag er et populært valg for mange danskere, når der skal lægges nyt tag - og med god grund. Tegl er nemlig kendt for sin gode holdbarhed og giver derfor en robust og modstandsdygtig tagkonstruktion, der holder i mange år.

Men selvom et tegltag er et af de mest holdbare tagtyper, der findes, så er det stadig vigtigt, at du holder jævnligt eftersyn med det og skifter enkeltdelene ud efter behov. Alt dette og mere til kan vi bl.a. hjælpe dig med hos Dansk Tagbyg, hvor vi har mange års erfaring med reparation af netop tegltage.

SÅDAN FOREGÅR EN REPARATION AF TEGLTAG

Når du vælger at få repareret dit tegltag, vil det ofte indebære udskiftning af enkeltdele eller andre mindre projekter, som typisk kan være:

  • Udskiftning af teglsten - revnede teglsten er ofte et tegn på udbredte frostskader i taget, der gør, at regnvand og fugt ubesværet kan sive videre ned i tagets konstruktion og skabe gunstige forhold for både mug og skimmelsvamp. Derudover kan du få lagt enkelte nye teglsten de steder, hvor de er blæst væk efter en storm.

  • Udskiftning af tagrender - gode og tætte tagrender er altafgørende for, at dit tag effektivt kan aflede regnvand. Derfor skal disse renses og/eller skiftes ud med jævne mellemrum, så deres kapacitet kan rustes til de helt store skybrud.

  • Udskiftning af rygningskit - tagets rygning er med til at sikre en god ventilation, og derfor skal der løbende skiftes fx tætningsbånd ud.

LÆN DIG TILBAGE OG NYD ET MODSTANDSDYGTIGT OG FLOT TAG

Findes der nogen bedre følelse, end at høre storm og regnvejr uden for dit vindue velvidende om, at dit tag sagtens kan holde til det? Hos Dansk Tagbyg har vi gjort det til vores fornemmeste opgave at sikre dig og alle andre danskere i hele landet det bedste tag, der kan give dig ro i maven under selv den værste orkan.

Vores dygtige fagfolk har mange års erfaring bag sig, og deres ekspertise vil skinne igennem ethvert projekt. Derudover gør vi en dyd ud af at benytte os af de allerbedste materialer, så du er sikker på, at tagets enkeltdele kan holde i mange år fremadrettet.

Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med reparation af dit tegltag til en fordelagtig pris, så er du altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble