Vælg den rigtige tagrende til dit hus

Vælg den rigtige tagrende til dit hus

Når du skal vælge tagrender til dit hus, er der et hav af valgmuligheder. Tagrender fåes i alle former, udstøbninger og farver, valget er dit.

Nyt tag inklusiv nye tagrender

Med en tagløsning fra Dansk tagbyg ApS er tagrender altid inkluderet i prisen. Dette kan dog fravælges, hvis I ikke ønsker at få nye tagrender. Vi tager naturligvis en snak med jer om, hvilken type tagrender I ønsker. Derpå stykker vi en skræddersyet løsning sammen til jer. Vi sørger for et komplet tagrendesystem til dit hus.

Kontakt os her

FORSKELLIGE TYPER NYE TAGRENDER

Hos Dansk Tagbyg kan vi tilbyde at montere tagrender i både:

  • Aluzink
  • Kobber
  • Zink

Alle tre ovenstående typer tagrender er kendt som værende meget stærke og udført i et materiale, der kan holde til og modstå det danske vejr. De holder sig intakte og pæne selv efter mange år med regn, blæst, slud og stærk sol. De forskellige tagrender passer hver især til de forskellige tagtyper og giver et smukt udseende på huset.

Med de rette tagrender har du styr på, hvor regnvandet ledes hen, så du mindsker risikoen for oversvømmelse og vandskader i dit hus. Vælger du en af de typer, der holder op til 25 år, så foretager du også et bæredygtigt valg – både for miljøet og din pengepung.

Når du får Dansk Tagbyg til at monteres tagrenderne for dig, behøver du ikke bekymre dig om at få alt det rette tilbehør med. Det sørger vi for!

ALUZINK-TAGRENDE

Det stærke og solide valg af tagrender.

Aluzink-tagrender har en levetid på op til 15 år. De er lavet i kvalitetsstål med en belægning af aluminium og zink. Kan monteres med lim eller med gummisamling. Aluzink-tagrender tåler de største udfordringer, som det danske vejr kan byde på. Bør ikke anvendes sammen med tagpap uden UV-beskyttende overpap.
Fås i forskellige rundinger. Kontakt os for at høre nærmere om, hvad der passer bedst til din bolig.

ZINK-TAGRENDER

Det eksklusive og originale valg inden for tagrender.

De originale og populære zink tagrender er et holdbart valg, der giver dig tagrender i op til 25 år, inden du får brug for at skifte dem ud igen. Tagrender i zink får med tiden en flot mørk patina. De er meget robuste og tåler det voldsomste vejr. Nye tagrender i zink monteres med lim eller loddes. Anvendes ikke sammen med tagpap, der ikke har en UV-beskyttende overpap.

Zinktagrender fås i forskellige typer. Ring for faglig rådgivning og vejledning.

KOBBER-TAGRENDER

Det elegant og meget eksklusive valg af tagrender.

De massive kobber tagrender har et eksklusivt look, som med tiden får den unikke, grønne og beskyttende patina, der kendes som ir – et grønt og dekorativt lag. Tagrender af kobber har en lang levetid på op til 25 år. Kobbertagrender tåler alt slags vejr – selv det værste vejr og saltholdigt luft er ingen udfordring for kobbertagrenderne. De kan loddes eller limes ved montering. En af de fede ting ved kobber er også, at tagrenderne kan monteres og anvendes sammen med alle tagtyper.

Ring til os og hør mere om dine muligheder.

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble