Tagrenovering – det bør du vide

Tagrenovering – det bør du vide

Er dit tag efterhånden ved at være godt slidt ned, og har du langt om længe besluttet dig for, at tiden er inde til en grundig tag renovering? Selvom en tag renovering kan virke som en uoverskuelig og dyr opgave, så er det faktisk den bedste investering, du kan foretage dig for at fremtidssikre dit tag.

Hos Dansk Tagbyg har vi mange års erfaring med renoveringer af alle slags tagtyper, og vi står derfor klar til at hjælpe dig, uanset hvor du er bosat i landet.

HVAD INDEBÆRER EN TYPISK TAG RENOVERING?

Det er forskelligt fra tag til tag, hvor tit det kræver renovering, og hvad der skal ordnes.

Men typisk vil en tag renovering bl.a. kunne indebære:

  • Efterisolering - et ekstra lag efterisolering kan være med til at gøre den store forskel, så du langt om længe kan slippe for kuldetræk og dårligt indeklima i din bolig. Derudover kan du vinke farvel til de dyre varmeregninger og se frem til at kunne bruge pengene på noget, der er langt sjovere.

  • En grundig tagrens - regnvand, frost og blæst er alt sammen med til at gøre dit tag beskidt og fugtigt, hvilket er den perfekte kombination for at både mug og skimmelsvamp kan udvikle sig over tid. Derfor er det vigtigt at give dit tag en dybdegående rens, der effektivt kan fjerne alt skidt og snavs, inden det forvolder mere skade på dit tag. Derudover kan du kombinere en tagrens med en efterfølgende algebehandling, så du én gang for alle kan slippe af med de små mikroorganismer.

  • En omgang frisk tagmaling - dit tag bliver med årene nemt nedslidt grundet det danske, omskiftelige vejr. Det kan bl.a. være med til at fjerne det beskyttende lag af overfladebehandling, som ellers er med til at gøre dit tag modstandsdygtigt overfor udefrakommende faktorer. Med et nyt lag tagmaling kan du derfor styrke dit tag samtidig med, at det næsten vil se helt nyt ud.

Ønsker du at få klaret andre renoveringsopgaver, som ikke er nævnt her, er du altid velkommen til at ringe os op og forhøre dig om dine muligheder. Med vores brede erfaring er der ikke den tag renovering, vi ikke har prøvet før.

Tagrenovering – det bør du vide

VI ISTANDSÆTTER ALLE SLAGS BOLIGER

Uanset hvilken type bolig, du har, så kan du være sikker på, at vi hos Dansk Tagbyg kan hjælpe dig. Vi har bl.a. erfaring med både helårsboliger og sommerhuse for private, hvor en god og stærk tagkonstruktion er helt afgørende for, at du kan sove trygt og roligt om natten uden at skulle være nervøs for den kommende storm. Derudover tilbyder vi også tag renoveringer af erhvervsejendomme, hvor det kan være særligt vigtigt at fremstå professionelt over for kunder, ansatte og potentielle samarbejdspartnere eller investorer. Et godt og vedligeholdt tag sender nemlig et stærkt signal til omgivelserne om, at din virksomhed har styr på tingene.

GLÆD DIG TIL ET MODSTANDSDYGTIGT OG STYRKET TAG

Er det nu, det skal være, og er du klar til at give dit tag en gennemgående forvandling, der kan få det til at fremstå som helt nyt igen? Hos Dansk Tagbyg kan du altid være sikker på at få det bedste resultat. Vi kombinerer nemlig vores ekspertise med materialer i kun den allerbedste kvalitet, så du kan få et langtidsholdbart tag.

Derudover er vi frivilligt medlem af Byg Garanti, hvilket giver dig en øget økonomisk sikkerhed, hvis du mod forventning skulle opdage, at vi har begået fejl under din tag renovering.

Kontakt os derfor allerede i dag, så du kan blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig med lige præcis din tag renovering.

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble