Decra ståltag

Decra ståltag

Trænger dit tag til en renovering, eller har du brug for et helt nyt tag? Så er et ståltag en grundig overvejelse værdig. Et Decra ståltag er en billig kvalitetsløsning, som sikrer lang holdbarhed. Taget udstråler kvalitet, og det er et fornuftigt valg til renoveringsopgaven, til sommerhuset eller til nybyg. Decra egner sig ikke alene til nye bygninger, men ligeledes til renovering af gamle, da taget kan lægges ovenpå den slidte skifer eller på eternittage.

Et nyt Decra ståltag er for dig, som er prisbevidst og foretrækker at bruge dine penge fornuftigt. Monteringen af ståltaget er nem og effektiv, og der er derfor besparelser at hente på både tid og penge, i modsætning til andre populære løsninger som tegl eller tagpap. Materialeprisen er dog omtrent den samme som for andre typer af tag, og den lave pris skyldes dermed kun den betydeligt kortere monteringstid, som også sparer dig for uønsket byggerod i en længere periode.

Prøv vores prisberegner

Det prisbevidste valg

Ståltaget vejer ikke særlig meget, og det kan derfor lægges ovenpå dit gamle tag, som så vil fungere som underlag til Decra-taget. Hermed skal der ikke tages højde for ekstra udgifter til eksempelvis nye spær eller bortskaffelse af dit gamle tag.

Ud over at være et økonomisk godt valg, er kvaliteten af et Decra ståltag også i top. Decras tagplader er bygget op omkring en stærk kerne af stål, som er galvaniseret med aluzink, og der sikres dermed høj kvalitet og lang levetid, da pladerne er robuste. De anvendte kraftige materialer forlænger ståltagets holdbarhed markant, og der ydes tilmed en gavmild garanti på 30 år, så din ejendom er sikret et tag af høj kvalitet langt ud i fremtiden.

Den stærke stålkerne giver tagpladerne en farveægthed, som ikke kendes fra andre tagmaterialer. Tagpladernes flotte ydre består af en keramisk indfarvet stenbeklædning, og den kan vælges i den farve, du ønsker. Tagpladernes udseende er også holdbart i alle vejrforhold, og regn vil som regel holde taget rent og pænt. Taget er tilmed let at vedligeholde, da det blot kan spules med vandslangen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Fordele ved et Decra ståltag

Hvis det kan være svært at overskue, præcis hvad Decras løsninger kan gøre for dig, er der herunder samlet en liste af fordele ved at vælge Decra til dit tagprojekt.

  • Et Decra ståltag har 30 års produktgaranti, som også sikrer, at taget vil modstå vind og vejr i hele garantiperioden.
  • Med et Decra ståltag er monteringen af taget nem og hurtig, hvilket gør valget billigere end mange andre tagløsninger.
  • Den korte monteringstid betyder, at du slipper for byggerod og eventuel larm over længere tid.
  • Decra har et varieret udvalg af farver, så du kan få det mest æstetiske resultat til din ejendom. Derudover får du valgmuligheden mellem en mat eller blank overflade alt afhængigt af, hvilket tag indenfor Decra produktsortiment du vælger.
  • Taget kan ofte anvendes ved lav taghældning.
  • Ståltagpladerne fra Decra har en kort lægteafstand, hvilket betyder, at taget ikke larmer mere end andre tage. Ønsker du ekstra sikring mod trommeregn, tilbyder Decras sortiment lyddæmpende plader til glæde for både husejer og naboer.
  • Ståltaget har en lang holdbarhed og garanti, og det er samtidig økonomisk og smukt.

Hvilket Decra-tag skal du vælge?

Decra har over 25 års erfaring med produktion af ståltag i Danmark, hvilket har ført til et imponerende produktsortiment af høj kvalitet og stor variation. Med udvalget af forskellige typer af ståltag, findes der helt sikkert en løsning, som passer til dit renoverings- eller byggeprojekt samt til din boligs arkitektur og visuelle udtryk. Fælles for alle typer Decra-tag er, at de er yderst modstandsdygtige i forhold til alle vejrforhold, og hverken regn, hagl, sne eller sol vil derfor forringe tagets holdbarhed eller flotte ydre.

Decras produktsortiment består blandt andet af Decra Classic, som er Decras oprindelige produkt, og det er et særdeles sikkert og populært valg. Classic har en bestrøning med stengranulat i to størrelser på overfladen, som giver taget en flot, mat overflade. Derudover fungerer stengranulatet som et lyddæmpende element, da regndråber vil splitte, når de rammer taget og derved formindske lyden af regnen både inde i huset og udenfor. Tagpladens udseende er klassisk og mat, og det minder derfor om traditionelle teglsten.

Er du mere til en glat tagoverflade, har Decra Elegances ståltag en slagfast lakering, hvilket giver taget et moderne og stilrent udseende, som holder sig smukt mange år. Decra Elegance har, i modsætning til Classic-taget, ikke lyddæmpende elementer, hvilket gør prisen fordelagtig. Denne tagplade egner sig derfor til store projekter med efterisolering, hvorved lyden vil dæmpes automatisk. Den er også et optimalt valg til projekter, hvor ståltaget lægges ovenpå det gamle tag, som derved vil fungere som ekstra lydisolering.

Ønsker du Decra Elegances æstetiske ydre, men med Decra Classics minimale lydniveau? Så er taget Decra Elegance Acoustic det oplagte valg. Dette tag har et lyddæmpningssystem monteret på bagsiden af pladen, som sikrer både dig og dine naboer for uønsket støj fra ståltaget, da pladens opbygning ændrer lydens resonans. Denne pladeopbygning er patenteret af Decra, og løsningen findes derfor ikke ved andre tagmaterialer.

Dansk Tagbyg aps har stor erfaring

Hos Dansk Tagbyg er vi specialister i tagløsninger og kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til netop din ejendom. Vores håndværkere har solid erfaring inden for tag- og tømrerfaget og vi sætter en ære i at levere et professionelt arbejde. Derfor benytter vi kun kvalitetsprodukter, og vi leverer altid til tiden og til en fornuftig pris.

Dansk Tagbyg sikrer dig et tag, som ikke kan slides op. Vi giver 30 års produktgaranti på Decra ståltage og derudover også 15 års udførelsesgaranti, hvilket sikrer dit tag lang holdbarhed. Ud over garantien, sikres dit tag af Decras høje kvalitet og solide materialer. Tilmed monteres taget af kompetente tømrere, som har stor erfaring med montering af Decra ståltag.

Kontakt os via formularen

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, eller har du spørgsmål til, hvad vi kan hjælpe dig med? Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontaktformular med billede

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble