Fliserens

Fliserens

Er du ved at være godt træt af dine grimme, nedslidte fliser? Føler du, at det er ved at være tid til en god og grundig fliserens, der kan vække dine fliser tilbage til livet igen? Med en professionel fliserens vil du på hurtig og effektiv vis få ordnet dine fliser, så de fremstår knivskarpe igen - ligesom da du købte dem.

Mange bliver overraskede over, hvor stor en forskel en fliserens kan gøre. I stedet for at investere i helt nye fliser, kan det faktisk betale sig at sikre en god vedligeholdelse af dine eksisterende fliser, så du kan få glæde af dem i mange år fremover.

Hos Dansk Tagbyg er vi eksperter i tagdækning, algebehandlinger samt fliserens, og vi udbyder vores service i store dele af Jylland - heriblandt både i Brande, Skanderborg, Silkeborg, Randers, Herning m.m. Vi deler ud af vores ekspertise, så du er garanteret et flot og professionelt resultat hver gang. Du kan derfor med fordel stole på os, når du skal have foretaget din endelige fliserens.

De hyppigste årsager til nedslidte fliser

Der kan være rigtig mange årsager til, at dine fliser med tiden bliver ødelagte og nedslidte. Først og fremmest er det danske, kolde og fugtige klima en stor udfordring for den udvendige vedligeholdelse, og det er derfor roden til mange af de problemer, du som husejer løbende vil støde på.

Blandt de hyppigste årsager finder du:

  • Mos og ukrudt - mos trives i skyggefulde og fugtige områder, hvorfor du helt sikkert vil finde dem pletvis på dine fliser. Samtidig kan det være en udfordring at få bugt med det ukrudt, der titter frem imellem fliserne grundet den store frøspredning, der finder sted vær sæson.
  • Flisepest - flisepest kaldes også for hvid lav og er et af de mest udbredte 'sygdomme', som kan beskæmme din belægning. Det har fået navnet grundet den aggressive spredning og er altså nærmest umulig at få under kontrol, når først den har spredt sig. Ligesom mos foretrækker det fugtige skyggeområder. Du kan kende flisepest på de tydelige sort/hvide pletter, der dannes på fliserne.
  • Alger - langt de fleste fliser får jævnligt besøger af alger, der nemt kan kendes på deres grønne, mørke farve. Heldigvis er de nemme at slippe af med og kan holdes i skak ved en jævnlig vedligeholdelse.
  • Sort lav - du kan kende sort lav på de sorte pletter, der mest af alt minder om oliepletter. Det er en svær plage at komme af med, da det sætter sig dybere inde i flisen og kræver en mere dybdegående behandling. Samtidig kan det faktisk være svært at få øje på, da pletterne er små og velkamuflerede. Ikke desto mindre er det skadeligt for dine fliser, og det er derfor godt at komme af med dem hurtigst muligt.

Måske kan du genkende én eller flere af de årsager, der lige er blevet nævnt? Hos Dansk Tagbyg kan vi hjælpe dig med at få bugt med alle dine plager, så du igen kan nyde synet af flotte og sunde fliser.

Sådan foregår en fliserens i praksis

Men hvordan fungerer det egentlig helt lavpraktisk? Når vi udbyder en fliserens, kan den typisk deles op i flere forskellige dele:

  • Fliserens - først og fremmest renser vi dine fliser fra bunden, så de får en grundig vask og dermed en helt ny, skinnende overflade. Med det rigtige udstyr har vi mulighed for at vaske dine fliser både skånsomt og effektivt, så du kan få bugt med alt det skidt, der kan være svært at fjerne på egen hånd.
  • Algebehandling - efter en veloverstået fliserens tilbyder vi en algebehandling, så du får en mere forebyggende og vedvarende behandling, der på sigt kan minimere risikoen for nye alger. På den måde kan du komme fremtidens problemer i forkøbet og forlænge effekten af de rene fliser.
  • Imprægnering - som noget ekstra kan du desuden tilvælge en imprægnering af dine fliser, så du får et mere langtidsholdbart resultat, der kan give dig flotte, rene fliser uden sygdom og ukrudt.

Professionel hjælp er den bedste investering for dine fliser

En professionel fliserens med de rette midler og avanceret udstyr kan slet ikke måle sig op med den fliserens, du vil kunne foretage på egen hånd. Derfor er det en god investering at give stafetten videre til en professionel, der ved lige præcis, hvad der skal gøres:

  • Effektive midler og udstyr - vi har som et professionelt firma effektive midler og professionelt udstyr til rådighed, så vi kan få bugt med dine fliser både hurtigere og klart mere effektivt.
  • Tidsbesparende - vi foretager fliserens hos et utal af danske husstande hvert år og er derfor tydeligt rutineprægede, hvilket gør, at vi kan arbejde rigtig hurtigt. Du kan derfor nyde dine flotte, rene fliser uden at skulle løfte en finger - dét er da lykken.
  • Ekspertise og erfaring - vi giver dig gerne gode råd med på vejen omkring hvilken vedligeholdelse, der egner sig bedst til dine fliser. Vi kan lynhurtigt afdække sygdomme og slitage i dine fliser, som kan overses med det blotte øje. Med gode råd og vejledning får du de bedste værktøjer foræret, så du kan passe godt på dine fliser fremadrettet.

Kontakt os for at høre mere

Lyder det som noget for dig? Hvis du har fået blod på tanden og mod på at bekæmpe dine urene og nedslidte fliser, står vi altid klar til at hjælpe dig godt på vej. Vi består af et team dygtige medarbejdere, der har gjort det gode håndværk til vores levevej. Vi lever af glade kunder og ønsker at give dig et resultat, som du vil være tilfreds over i lang tid fremover.

Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du ønsker at høre nærmere omkring vores services og indlede en uforpligtende snak om dine muligheder. Vi kan med vores erfaring i bagagen give dig gode råd og vejledning med på vejen, som kan være guld værd, når du skal have fundet en god løsning på dine udfordringer.

Kontakt os i dag og hør mere!

Book tid til algebehandling 

Uanset om dit tag er nyt eller gammelt, kan en algebehandling være den rette løsning for dig, der kæmper med vedligeholdelse af dit tag. Dit tag udsættes jævnligt for lidt af hvert, og det kolde og fugtige danske vejr kan være yderst udfordrende.

Når det kommer til algebehandling, kan det være en god idé at få hjælp udefra, så du er sikker på at få det mest optimale resultat. Hos Dansk Tagbyg har vi mange års erfaring og er eksperter inden for vores felt, og vi er derfor din personlige garant for et miljørigtigt og tilfredsstillende resultat.

Vedligeholdelse: Billede+Tekst

Vi motiveres af glade kunder og gode resultater

"Aftaler og pris er overholdt. Nem at komme i kontakt med under hele forløbet. Der har været god kommunikation med håndværkerne og de har udført et yderst professionelt stykke arbejde som vi vil nyde i årene fremover. Finish og oprydning kendetegner firmaet."

Nils Schiønnemann, Galten

"Allerede ved første besøg var det en god oplevelse, god forståelse for vores ønsker og konstruktive forslag til løsninger vi ikke havde tænkt på... God og hurtig kommunikation fra modtagelse af tilbud til accept."

Lene & Ole Zahrtmann, Brabrand

"Vi havde en rigtig god fornemmelse da Steffen var ude at give tilbud, og det holdt stik da Lasse og hans hold kom og skiftede vores tag på kun 5 dage. De var søde og imødekomne og meget effektive. Og så ryddede de pænt op efter sig hver dag."

Nicolas Serval, Roskilde

"Midtjyllands allerbedste priser, til den bedste kvalitet. Lasse er ærlig, imødekommende og det er hurtigt tydeligt, at han ved, hvad han taler om. Vi kunne ikke være mere tilfreds med slutresultatet."

David Gélie, Langå

"Jeg fik udskiftet mit tag, tagrender, vindskeder og isat et nyt Velux vindue på blot fem dage. Jeg ønskede ikke at risikere et hus pakket ind i stilladser i månedsvis, fordi en evt. anden håndværker også havde andre opgaver ind i mellem."

Klaus Rebien, Ringsted

"Fik udskiftet et gammelt tegltag og sat nye Velux vinduer i. Behagelige mennesker at omgås hele vejen igennem, hjælpsomme med råd og vejledning fra start til slut.
Tidsplanen blev overholdt, faktisk blev der startet en uge før oprindeligt planlagt."

Henrik Jeppesen, Aarhus N

4,8 ud af 155 anmeldelser

Kontakt os via formularen

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, eller har du spørgsmål til, hvad vi kan hjælpe dig med? Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontaktformular med billede

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble