Tegltag

Tegltag

Tagsten i ægte tegl af hårdtbrændt ler er en klassisk og velkendt løsning, som byer på mange muligheder i forhold til blandt andet farver og glasur. Et tegltag er en økonomisk investering i dit hus, da det har en levetid på over 100 år. Tegltag får en smuk patina med årene, dog uden at falme.

Et tegltag er en miljøbevidst beslutning, da der ikke benyttes tilsætningsstoffer og bindemidler. Det er desuden en storm- og brandsikker løsning, som i øvrigt er dansk produceret højkvalitet.

Prøv vores prisberegner

Tegltag - tag med lang holdbarhed

At give din bolig nyt tag er det ultimative ansigtsløft. Her tegltag er et af danskernes fortrukne valg af tag. Både teglets smukke udseende og lange holdbarhed gør tegltaget til den mest udbredte tagtype i danmark. Tegltag er et holdbart naturprodukt.

Tegl er en blanding vand og jord, hvilket efter den rigtige forarbejdning bliver til en af de mest holdbare tagløsninger på markedet. Tegltag er en type tag, der har en høj holdbarhed og modstår både regn, sne, slud eller blæst. Teglsten er desuden en type tag, der er farvet med naturfarver og derfor falmer tegltag heller ikke med tiden pga. Årstidernes skiften og slid, hvilket andre typer af tagsten ofte gør.

Da teglsten brændes ved meget høj varme, er de også meget holdbare. Det giver dig et tag, som du kan forvente holder mellem 50-70 år.

Tegltag med mange udtryk

Når det kommer til at vælge et tegltag, er der flere forskellige muligheder at vælge imellem. Grunden til dette er, at teglsten laves i flere forskellige farver, størrelser og former samt med forskellige overfladebehandlinger af teglen, så den fremstår mat eller blank. Det betyder, at du helt sikkert også kan få et tegltag, der passer i stilen til din bolig.

Når du gerne vil kende prisen på et nyt tegltag til din bolig, er der flere forskellige faktorer, der spiller ind. Det gælder fx taghældning, tagets kompleksitet i form af ovenlysvinduer, skorsten, kviste mv., undertagets stand og om det også skal udskiftes, nødvendigt tillægsudstyr og muligheden for at genbruge tagsten. Ring til os og få et uforpligtende tilbud, så du har en fornemmelse af, hvor det ligger henne prismæssigt.

Miljøbevidst valg med lang levetid

Tegltag indeholder ingen tilsætningsstoffer eller bindemidler, og derfor er tegltag et miljøbevidst valg, da denne teglsten er mildere for miljøet end andre typer tagsten.

Samtidig kræver tegltagsten meget lidt vedligeholdelse, bl.a. Fordi at teglsten brændes ved meget høj varme. Da teglsten er en yderst holdbar og stærk type tagsten betyder det også, at teglsten har en lang levetid, hvilket er på mere end 50 år i de fleste tilfælde.

Fordele ved tegltag:

  • Høj kvalitet og lang levetid på 50-70 år
  • Dansk produceret
  • Miljøbevidst valg af tag
  • Mange forskellige farver, former og overflader
  • Naturprodukt med meget lidt vedligeholdelse
  • Storm og brandsikkert
  • Beskytter mod vejr og vind

Professionel rådgivning og vejledning hos Dansk Tagbyg ApS

Vi er specialister i løsninger med tegltag og tilbyder markedets bedste undertag. Dette kombineret med vores mange års erfaring inden for taglægning, kan give dig et tegltag der kan holde i mere end 50 år. Vores håndværkere er specialiserede i tag og energiløsninger, og har solid erfaring inden for tømmerfaget.

Det er vigtigt for os at levere et professionelt arbejde i kvalitetsprodukter, til tiden og til en fornuftig pris.

Kontakt os via formularen

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, eller har du spørgsmål til, hvad vi kan hjælpe dig med? Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontaktformular med billede

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble