Garantier

Dine garantier for et godt resultat

De bedste produkter og det bedste håndværk skaber de bedste løsninger. Vi er i Dansk Tagbyg derfor medlem af de bedste og stærkeste kvalitets- og garantiordninger i den danske tagbranche, så du kan være sikker på, at kvalitet, service og sikkerhed er i højsædet.

BMI RoofPro

Danmarks største producent af tagløsninger, BMI Danmark, har valgt os til ordningen på baggrund af vores høje faglighed og dedikation til at levere kvalitetshåndværk og yde kundeservice.

Hos Dansk Tagbyg er vi trænet og certificeret i brugen af BMI Danmarks produkter og specifikationer. Derudover skal vi billeddokumentere, at taget er korrekt udført, og vi er underlagt stikprøvekontrol foretaget af uafhængige tagspecialister.

Som medlem af BMI RoofPro har vi en helt unik mulighed for at tilbyde dig den ultimative tryghed i form af en BMI RoofPro Garanti, som udstedes med BMI Danmark som garant. BMI RoofPro Garantien giver 30 års produktgaranti og hele 20 års garanti på udførelsen og følgeskader.

Læs mere om BMI RoofPro og BMI RoofPro Garantien på bmigroupdanmark.dk

Byg Garanti og DI Byggeri

Byg Garanti er en del af DI Byggeri, der er den private forbrugers garanti, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed.

Vi er hos Dansk Tagbyg medlem af DI Byggeri, hvilket betyder, at vores arbejde er dækket af Byg Garanti. Det giver dig som kunde en tryghed i vores arbejde, da du altid er sikret et godt resultat, der lever op til vilkårene i branchen.

Læs mere om Byg Garanti her eller DI Byggeri her

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble