Nyt tag

Skal din bolig have nyt tag?

Overvejer du at få skiftet taget på dit hus, tilbygning, sommerhus eller carport? Er du i tvivl om, hvilken tagtype, materiale og udseende du skal vælge, så er vi hos Dansk Tagbyg eksperter i forskellige tagløsninger og guider dig på rette vej fra start til slut i processen.

Intet tagprojekt er for stort eller småt, og vi klarer altid opgaven hurtigt og inden for de aftalte rammer. Vi kører rundt i hele Danmark, og vi giver altid en god og konkurrencedygtig pris, hvor kvalitet, kommunikation og godt håndværk altid er i højsædet.

Det er en stor økonomisk post at få lagt nyt tag, men det er en investering på kort- og længere sigt, da et nyt tag både optimerer boligens varmeforbrug samt forbedrer indeklimaet og øger boligens værdi. I nogle tilfælde kan det desuden være nødvendigt at få skiftet taget, grundet skader eller slitage, og her træder vi også til hurtigt og effektivt. 

Klik og kom længere ned på siden:

Mulige tagtyper

Find svar på ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et nyt tag?

Prisen på et nyt tag kan variere med helt op til 100.000 kr., da det afhænger af valg af materialer, ekstra tiltag samt husets type. Der er dog altid tale om en større investering, hvorfor man med fordel kan spare, hvor man kan.

Man kan eksempelvis selv stå  for nedrivning af den gamle tagkonstruktion og bortskaffelse af al nødvendigt affald. Gør os opmærksomme på det, når du indhenter tilbuddet, så tager vi hensyn hertil. Man bør dog aldrig gå på kompromis med kvalitet eller faglighed, hvorfor man altid bør rådføre sig med eksperter på området, inden man vælger at investere i nyt tag.

Har du prøvet vores prisberegner? Her kan du få en mere konkret pris på netop dit tagprojekt.

Hvilken type tag skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige tagtyper, som alle har deres forskellige styrker. Valg af type, materiale, farve, glasur mv. handler derfor alt sammen om dine krav og prioriteringer – samt hvad der vil være bedst for dit hus.

Derfor er det vigtigt, at du afgør med dig selv, hvad der er det vigtigste for dig og dit tag, hvor du her bør overveje aspekter som: Pris, kvalitet, holdbarhed, udseende, monteringsproces og miljøbevidsthed. Vi anbefaler derfor altid, at man sætter sig ind i de forskellige tagtyper eller spørger en fagekspert om råd, hvis du har brug for yderligere viden og vejledning.

Læs mere om de forskellige tagtyper her.

Hvornår er det på tide at få nyt tag?

Et tags levetid afhænger af flere forhold, og det kan derfor være svært at sige præcist, hvor lang tid et tag kan holde, før det er tid til en udskiftning. Et tæt tag er dog nødvendigt for et sundt hus og indeklima, hvorfor det altid kan betale sig at udskifte eller reparere taget, hvis det er utæt eller skadet.

Står I overfor en større ombygning, tilbygning eller renovering kan man også med fordel skifte taget samtidig. Vi anbefaler dog altid, at I tager en fagekspert med på råd, som kan komme og tilse tagets stand. Læs mere her.

Hvilke fordele er der ved at få nyt tag?

Du står måske i overvejelsesfasen, hvor du overvejer at få nyt tag, og er der flere fordele, som taler for investeringen i et nyt tag. Ikke nok med, at et nyt tag kan give et smukkere og mere indbydende hus, har det også økonomiske fordele, da du kan spare penge på varmeregningen med et energirigtigt tag. Det er altsammen med til at øge husets salgsværdi samt skabe et bedre og mere stabilt indeklima for dig og din familie.

Læs mere om, hvordan du kan forlænge tagets levetid her eller kontakt os for at høre mere om, hvordan et nyt tag kan være en investering i din bolig.

Hvor lang tid tager det at lave et nyt tag?

Det behøver ikke at tage lang tid at få skiftet boligens tag, og det kan ofte gøres på 2-4 uger fra start til slut, afhængigt af opgavens omfang. I denne periode vil vi arbejde så effektivt som muligt og være så lidt til gene, som overhovedet muligt. Har du en deadline, som vi skal forsøge at arbejde inden for, kan du med fordel oplyse dette, når du kontakter os, så vil vi altid gøre vores bedste for at imødekomme dette. 

Vi motiveres af glade kunder og gode resultater

"Aftaler og pris er overholdt. Nem at komme i kontakt med under hele forløbet. Der har været god kommunikation med håndværkerne og de har udført et yderst professionelt stykke arbejde som vi vil nyde i årene fremover. Finish og oprydning kendetegner firmaet."

Nils Schiønnemann, Galten

"Allerede ved første besøg var det en god oplevelse, god forståelse for vores ønsker og konstruktive forslag til løsninger vi ikke havde tænkt på... God og hurtig kommunikation fra modtagelse af tilbud til accept."

Lene & Ole Zahrtmann, Brabrand

"Vi havde en rigtig god fornemmelse da Steffen var ude at give tilbud, og det holdt stik da Lasse og hans hold kom og skiftede vores tag på kun 5 dage. De var søde og imødekomne og meget effektive. Og så ryddede de pænt op efter sig hver dag."

Nicolas Serval, Roskilde

"Midtjyllands allerbedste priser, til den bedste kvalitet. Lasse er ærlig, imødekommende og det er hurtigt tydeligt, at han ved, hvad han taler om. Vi kunne ikke være mere tilfreds med slutresultatet."

David Gélie, Langå

"Jeg fik udskiftet mit tag, tagrender, vindskeder og isat et nyt Velux vindue på blot fem dage. Jeg ønskede ikke at risikere et hus pakket ind i stilladser i månedsvis, fordi en evt. anden håndværker også havde andre opgaver ind i mellem."

Klaus Rebien, Ringsted

"Fik udskiftet et gammelt tegltag og sat nye Velux vinduer i. Behagelige mennesker at omgås hele vejen igennem, hjælpsomme med råd og vejledning fra start til slut.
Tidsplanen blev overholdt, faktisk blev der startet en uge før oprindeligt planlagt."

Henrik Jeppesen, Aarhus N

4,8 ud af 155 anmeldelser

Kontakt os via formularen

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, eller har du spørgsmål til, hvad vi kan hjælpe dig med? Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontaktformular med billede

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble