Profil

Jysk tagfirma med kunder i hele landet

Hos Dansk Tagbyg har vi siden 2016 udført alle former for tagdækning samt energirenovering af boliger over hele landet. Vi påtager os opgaver i hele Danmark og tilbyder tagløsninger til både private og erhvervskunder.

Intet hus eller husstand er ens, og hvad der er mest optimalt for lige netop dig, er ikke nødvendigvis den bedste løsning for naboen. Med vores brede erfaring er vi eksperter i forskellige materialer, løsninger og krav, og vi kan rådgive og vejlede dig til den rette løsning til netop dit hus. 

Målet er altid glade kunder

Vores håndværkere er specialister inden for tagdækning, energirigtig isolering, vinduer og døre og har mange års erfaringen inden for feltet. Vi udfører alle typer af tagdækningsopgaver, uanset om det gælder renovering, vedligeholdelse eller helt nyt tag. 

Det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig tryg i vores vejledning, og at vi i fællesskab finder frem til den bedste løsning til din bolig. Vi benytter altid kun kvalitetsprodukter, da det – kombineret med vores høje faglighed og dialog til kunden – sikrer de bedste løsninger.

Profil

Stærkt team af tillidsfulde håndværkere

Tillid og håndværkere går desværre ikke altid hånd i hånd, men vi lægger en ære i, at vores kunder føler sig hørt og går fra samarbejdet med en god oplevelse. Vi er et forholdsvist lille, men stærkt team af dygtige håndværkere, som alle går til en ny opgave med smil, gåpåmod og høj arbejdsmoral. 

Vores håndværkere er dækket af den danske tagbranches sikreste kvalitets- og garantiordning, BMI Roofpro. Vi kan derfor tilbyde dig den ultimative tryghed i form af BMI RoofPro Garanti, hvilket giver 30 års produktgaranti samt hele 20 års garanti på selve udførelsen af arbejdet og følgeskader heraf.

Har du lyst til at blive en del af teamet? Se vores ledige stillinger her eller søg uopfordret.

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble