Vedligeholdelse

Vedligehold dit tag med miljørigtig algebehandling

Du vil blive overrasket over, hvor mange fordele der er ved at sikre en jævnlig vedligeholdelse af dit tag. Du tænker måske ikke over det i hverdagen, men faktisk hober millioner af små mikroorganismer sig op i løbet af tagets levetid, og de kan gøre stor skade på dit tag, hvis du ikke tager dem alvorligt.

Derfor anbefaler vi, at du én gang årligt vedligeholder dit tag med en god omgang algebehandling, så du kan forlænge dets levetid og bevare tagets flotte udseende. Det anbefales, at du får lavet din algebehandling allerede i foråret, da de danske, milde vintre har det med at efterlade store spor af alger efter sig i dit tag.

Klik og kom længere ned på siden:

Book tid til algebehandling 

Uanset om dit tag er nyt eller gammelt, kan en algebehandling være den rette løsning for dig, der kæmper med vedligeholdelse af dit tag. Dit tag udsættes jævnligt for lidt af hvert, og det kolde og fugtige danske vejr kan være yderst udfordrende.

Når det kommer til algebehandling, kan det være en god idé at få hjælp udefra, så du er sikker på at få det mest optimale resultat. Hos Dansk Tagbyg har vi mange års erfaring og er eksperter inden for vores felt, og vi er derfor din personlige garant for et miljørigtigt og tilfredsstillende resultat.

Vedligeholdelse: Billede+Tekst

Vi motiveres af glade kunder og gode resultater

"Aftaler og pris er overholdt. Nem at komme i kontakt med under hele forløbet. Der har været god kommunikation med håndværkerne og de har udført et yderst professionelt stykke arbejde som vi vil nyde i årene fremover. Finish og oprydning kendetegner firmaet."

Nils Schiønnemann, Galten

"Allerede ved første besøg var det en god oplevelse, god forståelse for vores ønsker og konstruktive forslag til løsninger vi ikke havde tænkt på... God og hurtig kommunikation fra modtagelse af tilbud til accept."

Lene & Ole Zahrtmann, Brabrand

"Vi havde en rigtig god fornemmelse da Steffen var ude at give tilbud, og det holdt stik da Lasse og hans hold kom og skiftede vores tag på kun 5 dage. De var søde og imødekomne og meget effektive. Og så ryddede de pænt op efter sig hver dag."

Nicolas Serval, Roskilde

"Midtjyllands allerbedste priser, til den bedste kvalitet. Lasse er ærlig, imødekommende og det er hurtigt tydeligt, at han ved, hvad han taler om. Vi kunne ikke være mere tilfreds med slutresultatet."

David Gélie, Langå

"Jeg fik udskiftet mit tag, tagrender, vindskeder og isat et nyt Velux vindue på blot fem dage. Jeg ønskede ikke at risikere et hus pakket ind i stilladser i månedsvis, fordi en evt. anden håndværker også havde andre opgaver ind i mellem."

Klaus Rebien, Ringsted

"Fik udskiftet et gammelt tegltag og sat nye Velux vinduer i. Behagelige mennesker at omgås hele vejen igennem, hjælpsomme med råd og vejledning fra start til slut.
Tidsplanen blev overholdt, faktisk blev der startet en uge før oprindeligt planlagt."

Henrik Jeppesen, Aarhus N

4,8 ud af 155 anmeldelser

Kontakt os via formularen

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, eller har du spørgsmål til, hvad vi kan hjælpe dig med? Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontaktformular med billede

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble