Solceller

Solceller

Vil du have professionel hjælp til opsætning og montering af solcelleanlæg på taget af din bolig, kan vi hos Dansk Tagbyg hjælpe. Vi guider dig også gerne til den optimale solcelleløsning for netop din husstand, så I kan spare mest muligt.

Vi har stor erfaring med montering af solceller og ved lige præcis, hvordan du gør din bolig energirigtig. Vores fagkompetente montører installerer solcellerne enkelt og effektivt.

Kontakt os her

Hvorfor investere i solceller?

Solceller omdanner solens stråler til bruger el. Med solceller på taget af dit hus kan du producere din egen elektricitet og på den måde spare både penge og CO2-udledning. Solceller gør din bolig mere energirigtig og er samtidig en stort set vedligeholdelsesfri investering.

Der er flere fordele ved solceller bl.a.:

  • Moderne og miljøvenlig løsning med minimalt vedholdelig
  • Økonomivenlig investering, der tjenes ind på sigt
  • Uendelig mængde energi – solen løber aldrig tør for stråler
  • Du kan sælge overskydende energi
  • Solceller har en lang holdbarhed.

Få et tilbud på solceller til dit tag

For det fleste er det dog en rigtig stor beslutning og investering at få solceller. Det er en anselig økonomisk udgift, og man er usikker på, om gevinsten virkelig er det værd.

Derfor tilbyder vi – hos Dansk Tagbyg, at du kan få besøg af en solcellekonsulent, som er ekspert i optimale solcelleløsninger. I vil sammen gennemgå jeres elforbrug, behov og økonomi. Derefter får du et tilbud på solceller til netop dit hus. Udfyld formularen her på siden, og vi vil efterfølgende kontakte dig og aftale tidspunkt for besøg.

Kontakt os via formularen

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, eller har du spørgsmål til, hvad vi kan hjælpe dig med? Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontaktformular med billede

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble