Tagrender

Tagrender

Når du skal vælge tagrender til dit hus, er der et hav af valgmuligheder. Tagrender fås i alle former, udstøbninger og farver, og valget er dit.

Med en tagløsning fra Dansk tagbyg ApS er tagrender altid inkluderet i prisen. Dette kan dog fravælges, hvis I ikke ønsker at få nye tagrender. Vi tager naturligvis en snak med jer om, hvilken type tagrender I ønsker. Derpå stykker vi en skræddersyet løsning sammen til jer. Vi sørger for et komplet tagrendesystem til dit hus.

Kontakt os her

 

Forskellige typer nye tagrender

Hos Dansk Tagbyg kan vi tilbyde at montere tagrender i både:

  • Aluzink
  • Kobber
  • Zink

Alle tre ovenstående typer tagrender er kendt som værende meget stærke og udført i et materiale, der kan holde til og modstå det danske vejr. De holder sig intakte og pæne selv efter mange år med regn, blæst, slud og stærk sol. De forskellige tagrender passer hver især til de forskellige tagtyper og giver et smukt udseende på huset.

Med de rette tagrender har du styr på, hvor regnvandet ledes hen, så du mindsker risikoen for oversvømmelse og vandskader i dit hus. Vælger du en af de typer, der holder op til 25 år, så foretager du også et bæredygtigt valg – både for miljøet og din pengepung.

Når du får Dansk Tagbyg til at monteres tagrenderne for dig, behøver du ikke bekymre dig om at få alt det rette tilbehør med. Det sørger vi for!

Aluzink-tagrende

Det stærke og solide valg af tagrender.

Aluzink-tagrender har en levetid på op til 15 år. De er lavet i kvalitetsstål med en belægning af aluminium og zink. Kan monteres med lim eller med gummisamling. Aluzink-tagrender tåler de største udfordringer, som det danske vejr kan byde på. Bør ikke anvendes sammen med tagpap uden UV-beskyttende overpap.
Fås i forskellige rundinger. Kontakt os for at høre nærmere om, hvad der passer bedst til din bolig.

Zink-tagrender

Det eksklusive og originale valg inden for tagrender.

De originale og populære zink tagrender er et holdbart valg, der giver dig tagrender i op til 25 år, inden du får brug for at skifte dem ud igen. Tagrender i zink får med tiden en flot mørk patina. De er meget robuste og tåler det voldsomste vejr. Nye tagrender i zink monteres med lim eller loddes. Anvendes ikke sammen med tagpap, der ikke har en UV-beskyttende overpap.

Zinktagrender fås i forskellige typer. Ring for faglig rådgivning og vejledning.

Kobber-tagrender

Det elegant og meget eksklusive valg af tagrender.

De massive kobber tagrender har et eksklusivt look, som med tiden får den unikke, grønne og beskyttende patina, der kendes som ir – et grønt og dekorativt lag. Tagrender af kobber har en lang levetid på op til 25 år. Kobbertagrender tåler alt slags vejr – selv det værste vejr og saltholdigt luft er ingen udfordring for kobbertagrenderne. De kan loddes eller limes ved montering. En af de fede ting ved kobber er også, at tagrenderne kan monteres og anvendes sammen med alle tagtyper.

Ring til os og hør mere om dine muligheder.

Mulige tagtyper

Find svar på ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et nyt tag?

Prisen på et nyt tag kan variere med helt op til 100.000 kr., da det afhænger af valg af materialer, ekstra tiltag samt husets type. Der er dog altid tale om en større investering, hvorfor man med fordel kan spare, hvor man kan.

Man kan eksempelvis selv stå  for nedrivning af den gamle tagkonstruktion og bortskaffelse af al nødvendigt affald. Gør os opmærksomme på det, når du indhenter tilbuddet, så tager vi hensyn hertil. Man bør dog aldrig gå på kompromis med kvalitet eller faglighed, hvorfor man altid bør rådføre sig med eksperter på området, inden man vælger at investere i nyt tag.

Har du prøvet vores prisberegner? Her kan du få en mere konkret pris på netop dit tagprojekt.

Hvilken type tag er den bedste til min bolig?

Der findes mange forskellige tagtyper, som alle har deres forskellige styrker. Valg af type, materiale, farve, glasur mv. handler derfor alt sammen om dine krav og prioriteringer – samt hvad der vil være bedst for dit hus.

Derfor er det vigtigt, at du afgør med dig selv, hvad der er det vigtigste for dig og dit tag, hvor du her bør overveje aspekter som: Pris, kvalitet, holdbarhed, udseende, monteringsproces og miljøbevidsthed. Vi anbefaler derfor altid, at man sætter sig ind i de forskellige tagtyper eller spørger en fagekspert om råd, hvis du har brug for yderligere viden og vejledning.

Læs mere om de forskellige tagtyper her.

Hvornår er det nødvendigt at skifte taget på min bolig?

Et tags levetid afhænger af flere forhold, og det kan derfor være svært at sige præcist, hvor lang tid et tag kan holde, før det er tid til en udskiftning. Et tæt tag er dog nødvendigt for et sundt hus og indeklima, hvorfor det altid kan betale sig at udskifte eller reparere taget, hvis det er utæt eller skadet.

Står I overfor en større ombygning, tilbygning eller renovering kan man også med fordel skifte taget samtidig. Vi anbefaler dog altid, at I tager en fagekspert med på råd, som kan komme og tilse tagets stand. Læs mere her.

Hvilke fordele er der ved at få nyt tag?

Du står måske i overvejelsesfasen, hvor du overvejer at få nyt tag, og er der flere fordele, som taler for investeringen i et nyt tag. Ikke nok med, at et nyt tag kan give et smukkere og mere indbydende hus, har det også økonomiske fordele, da du kan spare penge på varmeregningen med et energirigtigt tag. Det er altsammen med til at øge husets salgsværdi samt skabe et bedre og mere stabilt indeklima for dig og din familie.

Læs mere om, hvordan du kan forlænge tagets levetid her eller kontakt os for at høre mere om, hvordan et nyt tag kan være en investering i din bolig.

Hvor lang tid tager det at lave et nyt tag?

Det behøver ikke at tage lang tid at få skiftet boligens tag, og det kan ofte gøres på 2-4 uger fra start til slut, afhængigt af opgavens omfang. I denne periode vil vi arbejde så effektivt som muligt og være så lidt til gene, som overhovedet muligt. Har du en deadline, som vi skal forsøge at arbejde inden for, kan du med fordel oplyse dette, når du kontakter os, så vil vi altid gøre vores bedste for at imødekomme dette. 

Vi motiveres af glade kunder og gode resultater

"Aftaler og pris er overholdt. Nem at komme i kontakt med under hele forløbet. Der har været god kommunikation med håndværkerne og de har udført et yderst professionelt stykke arbejde som vi vil nyde i årene fremover. Finish og oprydning kendetegner firmaet."

Nils Schiønnemann, Galten

"Allerede ved første besøg var det en god oplevelse, god forståelse for vores ønsker og konstruktive forslag til løsninger vi ikke havde tænkt på... God og hurtig kommunikation fra modtagelse af tilbud til accept."

Lene & Ole Zahrtmann, Brabrand

"Vi havde en rigtig god fornemmelse da Steffen var ude at give tilbud, og det holdt stik da Lasse og hans hold kom og skiftede vores tag på kun 5 dage. De var søde og imødekomne og meget effektive. Og så ryddede de pænt op efter sig hver dag."

Nicolas Serval, Roskilde

"Midtjyllands allerbedste priser, til den bedste kvalitet. Lasse er ærlig, imødekommende og det er hurtigt tydeligt, at han ved, hvad han taler om. Vi kunne ikke være mere tilfreds med slutresultatet."

David Gélie, Langå

"Jeg fik udskiftet mit tag, tagrender, vindskeder og isat et nyt Velux vindue på blot fem dage. Jeg ønskede ikke at risikere et hus pakket ind i stilladser i månedsvis, fordi en evt. anden håndværker også havde andre opgaver ind i mellem."

Klaus Rebien, Ringsted

"Fik udskiftet et gammelt tegltag og sat nye Velux vinduer i. Behagelige mennesker at omgås hele vejen igennem, hjælpsomme med råd og vejledning fra start til slut.
Tidsplanen blev overholdt, faktisk blev der startet en uge før oprindeligt planlagt."

Henrik Jeppesen, Aarhus N

4,8 ud af 155 anmeldelser

Kontakt os via formularen

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, eller har du spørgsmål til, hvad vi kan hjælpe dig med? Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontaktformular med billede

4,8 ud af 155 anmeldelser

bubble